entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Estat d´emergència

Producció Nacional de Circ

Descripció

A còpia d’acrobàcies i d’altres tècniques, la primera Producció Nacional de Circ ens presenta la seva primera obra, parcialment creada durant el confinament a causa de la Covid-19.
 
Protagonitzat per un seguit d’artistes emergents escollits per la seva excel·lència acrobàtica i les seves habilitats interdisciplinàries, Estat d’Emergència ens mostrarà els seus talents en diverses tècniques de circ a la pista, explicantnos com viuen en un món en què s’han d’enfrontar al col·lapse ecològic, a l’auge del feixisme o a la crisi de l’habitatge.

Un espectacle creat en plena emergència sanitària que ens mostra, a través del circ, com els i les joves artistes d’avui veuen el món i com s’enfronten als problemes d’un planeta a punt de col·lapsar-se.

 

Fitxa artística

Autoria
Creació col·lectiva

Direcció
Joan Ramon Graell, amb l’ajudantia de Joan Arqué i Špela Vodeb

Dramatúrgia
Joan Arqué

Moviment
Špela Vodeb

Intèrprets
Maria Palma
Lara Renard
Carlos Francos
Gabriel Salaün
Júlia Clarà
Raimon Mató
Bruno Toso del Valle

Composició musical
Xavier Janué (The Built in Band)
Sergi Fàbregas
Lorenzo Porcaro

Una coproducció del Grec 2020 Festival de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb el suport de La Vela de l’Estruch de l’Ajuntament de Sabadell i la complicitat de quinze grans equipaments escènics municipals de Catalunya: Teatre Principal (Vilanova i la Geltrú), Atrium Viladecans (Viladecans), Teatre Jardí (Figueres), Teatre Auditori Felip Pedrell (Tortosa), Teatre Principal (Olot), Teatre Zorrilla (Badalona), Teatre de la Llotja (Lleida), Teatre Cal Bolet (Vilafranca del Penedès), Teatre Kursaal (Manresa), Teatre Josep Maria de Sagarra (Santa Coloma de Gramenet), Teatre Principal (Sabadell), Teatre Atlàntida (Vic), Teatre Auditori (Sant Cugat del Vallès), Teatre Municipal (Girona) i Fira Trapezi Reus Residències: La Central del Circ i Teatre Principal de Sabadell.
Residències: La Central del Circ i Teatre Principal de Sabadell.
diumenge 25 abril 2021 18:00h
Durada: 1 hora i 15 min. Preu general: 15 €

A partir de 4 entrades: 13 €

ABONAMENTS A LA CARTA
Consultar aquí

Galeria

També et pot agradar

Programació pròpia

Jorge Blass

 

Programació pròpia

Cia. Siberia / Paloma Muñoz