entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Serveis

Serveis generals a l'espectador

Aparcament a preu reduït
servei
Pàrquing  ESADECREAPOLIS
(Av. Torreblanca, 55)
2 hores gratuïtes d'aparcament.
al PÀRQUING ESADE CREAPOLIS. Presentant l'entrada de l’espectacle, abans de la funció a les taquilles del Teatre-Auditori, obtindreu un tiquet de dues hores per a qualsevol dels tres caixers automàtics situats a la planta -1.  

 
veure mapa
Entorn gastronòmic
servei
Coneix les propostes dels restaurants veïns per al públic del Teatre-Auditori.

 
veure restaurants
Espai de restauració del Teatre
servei
Degut als protocols preventius per la Covid-19 i al procés de licitació del servei de restauració, el Cafè Auditori romandrà tancat fins a nou avís. Disculpeu les molèsties!
 
Ludoteatre
servei
FORA DE SERVEI TEMPORALMENT
Servei de Ludoteatre gratuït, amb personal qualificat, dirigit als infants de 3 a 12 anys. El servei s’inicia a partir d’una hora abans de l’espectacle i finalitza en acabar el mateix. Podeu fer la reserva anticipada fins al dijous a les 19 h de la setmana de l'espectacle. LES PLACES SÓN LIMITADES. Es requereix un mínim de 3 nens/nenes per poder oferir aquest servei. Quan l'espectacle compte amb aquest servei,es comunica al públic per correu electrònic.
Amb la col·laboració de: JOVI i IKEA FAMILY
Visites guiades
servei
FORA DE SERVEI TEMPORALMENT
Si voleu viure els preparatius de l’espectacle, us oferim un recorregut d’una hora de durada per l’escenari, els camerinos, el taller, etc., dues hores abans de la funció. Aquest servei és per a grups organitzats que comprin un mínim de 10 entrades. Visites guiades gratuïtes.

Cal fer reserva prèvia. Places limitades.
Guarda-roba i taquilles
servei
FORA DE SERVEI TEMPORALMENT
Servei gratuït en alguns espectacles, al vestíbul del Teatre. Es prega deixar els paraigües, bosses o motxilles, màquines de fotografiar, aparells d'àudio i vídeo.

OBERT EL SERVEI de les taquilles amb monedes per deixar els cascs, monopatins i bicicletes plegables, entre d'altres.
servei
Taxi
Podeu sol·licitar la gestió d’aquest servei, com a mínim 20 minuts abans de la funció, al personal de la sala/taquilla.

Accessibilitat

servei
Espai per cadires de rodes
A la platea del Teatre-Auditori disposem d'espai per a persones que utilitzen cadira de rodes. Per tal que el personal pugui garantir una atenció adequada a les seves necessitats, és recomanable trucar al 935891268.

Aparcament per a persones amb mobilitat reduïda
Hi ha 3 places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda a l'av. Pla del Vinyet/Av. Torreblanca.

Funcions adaptades per a persones amb discapacitat sensorial
Alguns espectacles estan adaptats per a persones amb discapacitat auditiva i / o visual, i gent gran. Aquest projecte és un programa d'accessibilitat sensorial que garanteix el servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala amplificat.
 
Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir l’obra còmodament. Aconsellem fer la reserva prèviament per correu a: teatre-auditori@santcugat.cat . Més informació: 935891268. 

Apropa Cultura

servei
Apropa Cultura és una iniciativa que uneix teatres, auditoris, festivals i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible.
 
És una xarxa potenciadora de sinergies entre equipaments culturals i entitats socials que treballa per fer possible, entre tots, l’accessibilitat als principals equipaments culturals.

Fomenta l’accés de les persones que més ho necessiten a la cultura i a l’oci inclusiu, alhora que promouen la transformació social a partir de la cultura. Defensen una comunitat inclusiva capaç de crear condicions adequades a les necessitats de totes les persones. 

Els teatres, auditoris i festivals adherits a l'Apropa Cultura ofereixen localitats de la seva programació habitual de música, teatre dansa i circ a preus molt reduïts. És una experiència d'inclusió de persones en risc d'exclusió social a través de l'assistència a espectacles en un entorn públic i d'interès.

A qui s’adreça?
Apropa Cultura és un programa d’inclusió i s’adreça a entitats socials que treballen amb persones en situació de risc d’exclusió social tant des de l’àmbit de la prevenció com de la intervenció directa:

Persones amb discapacitat intel·lectual.
Persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental.
Persones amb discapacitat física en situació d'exclusió social.
Gent gran ( residències, centres de dia, programes de combatre l'aïllament, programes d'inclusió social ).
Persones en situació de privació de llibertat.
Persones immigrades ( programes d'acollida i d'inclusió social ).
Infància i adolescència ( CRAES i centres oberts ).
Persones amb drogodependència i/o altres addiccions.
Dones ( violència de gènere i risc d'exclusió ).

Si representes un centre d'aquestes característiques pots fer el registre aquí
Cerca els espectacles que us oferim.

Més informació:
www.apropacultura.cat
teatre-auditori@santcugat.cat
93 589 12 68
 

Etiqueta ambiental
El Teatre-Auditori diposa del distintiu de garantia de qualitat ambiental corresponent a la categoria d'equipaments culturals: equipaments escènics i musicals i centres i espais d'art visuals.
 

Lloguer d'espais

servei
El Teatre-Auditori ofereix la possibilitat a empreses i professionals de gaudir dels seus diversos espais preparats per acollir tot tipus d’actes: lliuraments de premis, actes acadèmics, conferències, convencions, rodatges de pel·lícules i espots publicitaris, presentacions de productes i rodes de premsa, entre d’altres.

La seva localització, a 15 minuts de Barcelona, la bona connexió dins la xarxa de comunicacions i les seves característiques arquitectòniques, fan del Teatre-Auditori un lloc immillorable perquè empreses, institucions i entitats realitzin les seves activitats. 

Més informació
x
x