entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Entrades

Condicions generals

Les entrades de tots els espectacles són numerades.
Es recomana arribar 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle i portar l’entrada preparada al mòbil per evitar cues.
Es recomana fer ús del gel hidroalcohòlic dipositat al vestíbul del teatre abans d'entrar a les sala.
S’enviarà el programa de mà per correu electrònic als espectadors uns dies abans de l’espectacle i es podrà consultar al web. El dia de l'espectacle es podrà consultar i descarregar al vestíbul mitjançant un codi QR.
 
Si les circumstàncies ho exigeixen, el Teatre-Auditori Sant Cugat es reserva el dret de modificar les dates, els horaris, els programes o els intèrprets anunciats, així com de decretar la suspensió de l'espectacle.
Una vegada adquirida l'entrada, no es podrà canviar ni retornar-ne l'import, excepte per cancel·lació o canvi de data de l'esdeveniment, cas en què el teatre es compromet a la devolució de l'import de l'entrada.
No es permetrà l’entrada de públic a la sala un cop iniciat l'espectacle.
El teatre es reserva el dret d’admissió.
El portador de l'entrada es compromet a complir els requisits i les condicions de seguretat del recinte. El teatre no es fa responsable de la utilització indeguda de les instal·lacions.
El teatre informarà dels espectacles prohibits a menors d'edat així com de les edats recomanades dels espectacles.
El portador de l'entrada es compromet a ser respectuós amb els artistes i amb el personal de l'organització, a desconnectar els telèfons mòbils i tot tipus d’alarmes abans d’accedir al recinte, i a no menjar, beure o fumar a l’interior (excepte en les árees habilitades amb aquesta finalitat).
També es prohibeix l’entrada d’animals, excepte la dels gossos d’assistència.
Es reserva tots els drets d’imatge i de propietat intel·lectual de l’espectacle.
Es prohibeix fer fotografies, amb o sense flaix, o fer qualsevol tipus d'enregistrament, així com l’entrada al recinte de qualsevol objecte o producte que el teatre consideri perillós o els que estiguin prohibits per la normativa vigent.
El teatre no es farà responsable de les pèrdues, robatoris, deterioraments, danys o perjudicis causats al portador o als seus objectes personals durant l’estada al recinte.

MENORS DE 16 ANYS
Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats per un tutor legal o un adult que se'n faci responsable. Imprescindible presentar l'autorització degudament impresa i complimentada.
(Autorització de menors)

MENORS DE 3 ANYS
Els menors de 3 anys poden accedir gratuïtament sense ocupar seient. No necessiten entrada per accedir a la sala. Excepte als espectacles dirigits als infants de 0 a 3 anys.

Si penseu que podeu tenir símptomes del covid-19 o heu estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, quedeu-vos a casa. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos al teatre ben aviat.