entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

×
*Suspès el concert de Camel previst per l'1 de maig.  CANVI HORA: Essence de Ballets Jazz Montréal començarà a les 20 h.
 
    

Entrades

Condicions generals

Les entrades de tots els espectacles són numerades.
Es recomana arribar 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle i portar l’entrada preparada al mòbil per evitar cues.
Es recomana fer ús del gel hidroalcohòlic dipositat al vestíbul del teatre abans d'entrar a les sala.
S’enviarà el programa de mà per correu electrònic als espectadors uns dies abans de l’espectacle i es podrà consultar al web. El dia de l'espectacle es podrà consultar i descarregar al vestíbul mitjançant un codi QR.
 
Si les circumstàncies ho exigeixen, el Teatre-Auditori Sant Cugat es reserva el dret de modificar les dates, els horaris, els programes o els intèrprets anunciats, així com de decretar la suspensió de l'espectacle.
Una vegada adquirida l'entrada, no es podrà canviar ni retornar-ne l'import, excepte per cancel·lació o canvi de data de l'esdeveniment, cas en què el teatre es compromet a la devolució de l'import de l'entrada.
No es permetrà l’entrada de públic a la sala un cop iniciat l'espectacle.
El teatre es reserva el dret d’admissió.
El portador de l'entrada es compromet a complir els requisits i les condicions de seguretat del recinte. El teatre no es fa responsable de la utilització indeguda de les instal·lacions.
El teatre informarà dels espectacles prohibits a menors d'edat així com de les edats recomanades dels espectacles.
El portador de l'entrada es compromet a ser respectuós amb els artistes i amb el personal de l'organització, a desconnectar els telèfons mòbils i tot tipus d’alarmes abans d’accedir al recinte, i a no menjar, beure o fumar a l’interior (excepte en les árees habilitades amb aquesta finalitat).
També es prohibeix l’entrada d’animals, excepte la dels gossos d’assistència.
Es reserva tots els drets d’imatge i de propietat intel·lectual de l’espectacle.
Es prohibeix fer fotografies, amb o sense flaix, o fer qualsevol tipus d'enregistrament, així com l’entrada al recinte de qualsevol objecte o producte que el teatre consideri perillós o els que estiguin prohibits per la normativa vigent.
El teatre no es farà responsable de les pèrdues, robatoris, deterioraments, danys o perjudicis causats al portador o als seus objectes personals durant l’estada al recinte.

MENORS DE 16 ANYS
Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats per un tutor legal o un adult que se'n faci responsable. Imprescindible presentar l'autorització degudament impresa i complimentada.
(Autorització de menors)

MENORS DE 3 ANYS
Els menors de 3 anys poden accedir gratuïtament sense ocupar seient. No necessiten entrada per accedir a la sala. Excepte als espectacles dirigits als infants de 0 a 3 anys.

Si penseu que podeu tenir símptomes del covid-19 o heu estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, quedeu-vos a casa. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos al teatre ben aviat.