entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Temporada Febrer-maig 2020

El coreògraf flamenc Sidi Larbi Cherkaoui estrena a Catalunya la seva recent creació Nomad
Aitana Sánchez-Gijón i Chevi Muraday porten la Juana del Teatro Español a Sant Cugat. 
La companyia BJM – Les Ballets Jazz de Montréal fa parada a l’escenari del Teatre – Auditori amb Leonard Cohen/Dance me. 
Malandaian Ballet Biarritz torna a Sant Cugat amb un gran muntatge de dansa sobre la figura de Maria Antonieta. 
Recitals de Lila Downs i Miguel Poveda, encapçalen una programació musical amb Manel, Pablo Milanés, El Kanka, Paco Ibáñez, Albert Guinovart o Ana Häsler. 
West Side Story, Crimen y Telón de Ron Lalá, El Petit Príncep, una gala sobre Alicia Alonso, els 30 anys de la Simfònica de Sant Cugat i Jorge Blass complementen una variada i àmplia programació.
 
Emma Vilarasau, Julio Manrique, Joan Pera, José Sacristán i Tortell Poltrona, són alguns dels grans noms de la programació teatral.

Descarrega't el programa

La temporada, que s'estendrà entre els mesos de febrer a maig, portarà un total de 35 espectacles a l'escenari dels quals 10 seran obres teatrals, 8 concerts, 3 propostes familiars, 4 propostes de clàssica, 5 de dansa, 2 òperes, 1 d’humor, 1 de màgia i 1 musical. Tot plegat en una temporada que arrencarà l’1 de febrer amb el concert d’Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d’obeses, i que es tancarà el 24 de maig amb l’espectacle Maria Antonieta de l’aclamada companyia de dansa Malandain Ballet Biarritz.  

En propostes teatrals, es podrà gaudir de La dona del 600, Esperant Godot, La Rambla de les Floristes, Señora de rojo sobre fondo gris, Eva contra Eva,  Això ja ho he viscut, Crimen y telón, Juana, El pare de la núvia i Una història real. Pel que fa a concerts, l’any que ve es podrà gaudir d’Obeses, Rhapsody of Queen, Pablo Milanés, El Kanka, Paco Ibáñez, Manel, Lila Downs i Miguel Poveda.  

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat celebrarà el seu 30è aniversari amb 3 concerts amb Albert Guinovart, Ana Häsler, Edmon Colomer i Marc Moncusí com a protagonistes, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu ens oferirà La Cinquena de Mahler i la proposta operística portarà els títols de La Traviata i Macbeth

Destaca la temporada de dansa amb les companyies IT Dansa, Sidi Larbi Cherkaoui/Eastman, la Gala Centenari d’Alicia Alonso, Les Ballets Jazz de Montréal i el mencionat Malandain Ballet Biarritz.
   
Luis Piedrahita hi posarà l'humor, i Jorge Blass la màgia, mentre que el musical West Side Story oferirà una llarga temporada de 7 funcions del 2 al 5 d’abril.  

Aquesta temporada hi haurà 3 propostes per a les famílies amb el musical El Petit príncep, l’espectacle de circ Que Bèstia de Tortell Poltrona i Cantajuego

OFF Ciutat 
A totes aquestes propostes, cal sumar-hi els espectacles del programa OFF Ciutat, que tornen amb Una hora de màgia i amb els espectacles que acollirà el Teatre de Mira-sol, sense oblidar les activitats complementàries, com els "Parlem de..." o els assajos oberts de les companyies de dansa. 
Temporada Febrer-maig 2020