entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Temporada 2018

 
La programació de l'1 de febrer fins al 27 de maig 2018 oferirà un total de 38 espectacles i comptarà amb grans noms i companyies internacionals com les companyies de dansa Béjart Ballet Lausanne i Malandain Ballet Biarritz, així com els concerts de Noa, Ara Malikian, Yann Tiersen o Sarah Chang. Destaquem la programació teatral amb un total de 14 obres entre les quals podrem veure Cyrano amb Lluís Homar, Muñeca de porcelana amb José Sacristán, Moby Dick amb Josep Maria Pou, Les noies de Mossbank Road amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat o Frankenstein amb Àngel LLàcer i Joel Joan.

Aquesta temporada ens estrenem amb el Festival Píndoles i oferim tres obres de microteatre que es podran veure en diferents indrets del teatre, una proposta per als joves que també podran gaudir d’Andrés Suárez, Mayumana, Apocalypse Upload de LAminimAl o Escape Show. La clàssica estarà present amb cinc grans concerts a càrrec de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, la Simfònica del Vallès i l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu.

Els més menuts podran gaudir de la màgia del Mag Lari, la música de Queen amb Rock en família, el musical Alícia al país de les meravelles i un Pere i el llop molt original amb Simfònica del Vallès i els Brodas Bros.

Així mateix, al Teatre de Mira-sol, en el marc de l’OFF Teatre-Auditori, tindrem dos espectacles familiars i tres per a adults com Inestable de la companyia argentina Sutottos.

Descarrega't el programa febrer-maig 2018. 

ABONAMENTS Ja a la venda!
 
El Teatre-Auditori compta amb una política de preus, abonaments i descomptes totalment inclusiva per poder arribar a tothom. Els abonaments a la carta tenen les diferents modalitats de poder agrupar les entrades en packs de 4, 6, 8, 12, 16 o 24 i els seus preus oscil·len entre 24 i 16 € per entrada. L’abonament Jove pot escollir entre totes les propostes, 4 espectacles a un preu total de 40 €.
 
Els abonaments temàtics de la temporada permeten també comprar packs a uns preu especialment atractius. Aquesta temporada us oferim:
Onze de teatre: 110 € Trio de dansa: 90 € Quintet de clàssica: 100 € Trio de teatre interactiu: 30 €

+ INFO Abonaments

DESCOMPTES

Els menors de 29 anys tenen diferents tipus de descomptes:
 • Ta!18 (5 espectacles a 3€ cadascun → Tenir 18 anys i ser de Sant Cugat)
 • Ta!20 (fins a 20 anys → 30%)
 • Ta!29 (de 21 a 29 anys → 20% de descompte)

  Els altres descomptes són:
 • Ta!Amf8 (fila 8 d’amfiteatre → 50%)
 • Ta!Abonat (amb la compra d’abonament → 10% en les entrades addicionals)
 • Ta!65 (majors de 65 anys → 10%)
 • Ta!Grups (15 persones → 10%)
 • Ta!ÚltimaHora (Una hora abans de la funció → 50%)
 • Ta!Enfamília (preu especial a partir de 4 entrades)
 •  
 + INFO Descomptes

 
Temporada 2018