entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

XVIII Cantata Infantil

Descripció

La XVIII Cantata Infantil és un concert en què participa l’alumnat de 2n d’educació primà­ria de les escoles de Sant Cugat, acompanyats de música en directe.
 
La cantata ‘Aventures sense sortir de casa’ és un recull de poemes de l’escriptora Núria Albertí, que s’acompanya de la música de la compositora, directora i pedagoga Eva Ugalde.

Entre rimes i poemes descobrirem els sorolls estranys dels aparells, desxifrarem els missatges secrets de les bugades i ens perdrem entre passadissos de colors.

Qui diu que per passar-ho bé cal anar gaire lluny? Qui diu que pre jugar s'ha d'esperar al juny? No necessites que el sol faci la seva aparició. A casa et cal, només, la teva imaginació!
 
Els mestres especialistes de música  de les escoles participants, trien la cantata i la treballen durant el curs amb l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.
 
Permet interactuar amb diferents nens i nens oferint-los possibilitats artístiques i d'experiència musical abans mai viscudes. La interpretació sobre l'escenari de l'Auditori desperta emocions i sensacions que l'alumnat experimenta i genera ganes de desenvolupar la disciplina artística musical de cant coral.
 
dimecres 26 abril 2023 10:00h, 11:30h i 15:00h
Durada: A determinar Preu general: 3 €

Sessió 10:00 h - COMPRAR ENTRADES
Santa Isabel
El Pinar
L’Olivera
Catalunya
Turo Can Mates

Sessió 11:30 h - COMPRAR ENTRADES
E. Gerbert d' Orlach
E. La Floresta
E. Joan Maragall
E. Collserola
E. La Mirada

Sessió 15:00 h - COMPRAR ENTRADES
E. Ferran Clua
E. Ciutat d'Alba
E. Pi d'en Xandri
E. Pins del Vallès