entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Un cop l’any

de Bernard Slade

Descripció

Una comèdia romàntica protagonitzada per dos dels grans actors de l’escena teatral del moment.
 
L’any 1975, després de passar la primera nit junts en un hotel, dos amants decideixen seguir amb la seva relació en secret: només es trobaran un cop l’any, el mateix dia, a la mateixa habitació, sense renunciar als seus matrimonis. En el transcurs dels següents 25 anys, hauran de fer front a l’evolució que experimentaran les seves respectives llars i, al mateix temps, adaptar-se als canvis socials i històrics que també afectaran les seves vides.
 
Després de tres temporades seguides d’èxit amb espectacles tan diversos com Molt soroll per no res i El Petit Príncep, Àngel Llàcer torna a la direcció amb aquesta comèdia romàntica protagonitzada per dos dels grans actors de l’escena teatral del moment, Mar Ulldemolins i David Verdaguer.
 
Un cop l’any és l’adaptació de Same Time, Next Year, de Bernard Slade, que va triomfar durant la dècada dels 1970 a Broadway i que es va popularitzar arreu del món gràcies a la pel·lícula protagonitzada per Ellen Burstyn i Alan Alda.
 
Els dos intèrprets formen una parella molt ben compenetrada que dibuixa a la perfecció l’evolució dels personatges d’aquesta història d’amor clandestí [...]. Hi ha molta complicitat i sinceritat entre ells. El gran treball de caracterització i els ràpids canvis de vestuari contribueixen a reforçar el perfil de les seves canviants trajectòries.
César López Rosell (El Periódico)

 

Fitxa artística

Direcció
Àngel Llàcer

Intèrprets
Andrea Ros
David Verdaguer

Traducció i adaptació
Hector Claramunt

Música
Manu Guix

Producció
Minoria Absoluta i Cow Theatre
divendres 19 octubre 2018 21:00h
Durada: 1 hora i 45 min Preu general: 28 €

Menors 20 anys: 20 €
Menors 29 anys: 22 €
Majors 65 anys : 25 €
Grups: 25 €
Ta!Amf8: 14 €


ABONAMENTS A LA CARTA
Consultar aquí.

 
Serveis