entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

The Golden Gate Quartet

ESPECTACLE CANCEL·LAT

Descripció

CONCERT CANCEL·LAT
El Teatre-Auditori Sant Cugat juntament amb el Voll-Damm Barcelona Jazz Festival lamentem haver de comunicar-vos que The Golden Gate Quartet ha hagut d’anul·lar la seva gira europea degut a les restriccions per la pandèmia.  

El retorn de l’import de les entrades es realitzarà abans del 31 de desembre, a la targeta utilitzada en el moment del pagament. 
  
En aquest enllaç podeu veure el missatge que ens envia, el director del grup, Paul Brembly, amb els motius de la cancel·lació de la gira.
 
Us agraïm la vostra paciència i comprensió. Cuideu-vos!
 

85 anys després de la seva fundació, The Golden Gate Quartet continua tenint-ne prou amb quatre veus d’or per emocionar-nos com ningú.
 
A principis dels anys 30 del segle passat, en una barberia dels afores de Norfolk (Virginia), A.C. Eddie Griffin, barber amb una veu extraordinària de tenor, decideix formar amb tres amics un quartet de gospel d’estil jubilee, el que proliferava aleshores a les esglésies de Virginia. I tot i que Griffin va arraconar aviat les seves aspiracions musicals i va tornar a agafar la fulla d’afaitar, les llavors del Golden Gate Quartet, una de les institucions més reputades de la música vocal als Estats Units, van quedar plantades.

De la seva extensa biografia, només esmentarem dos apunts: Franklin D. Roosevelt, bocabadat després de veure’ls cantar al Café Society de Nova York, els va convidar a cantar a la seva investidura com a president. I el llegendari cantant folk Leadbelly, el juny del 1940, va compartir amb el quartet una sessió de gravació que esdevindria una de les joies arqueològiques més preuades del segell RCA-Victor.

El seu nou disc, Music is???, posa en relleu el seu talent, també, per harmonitzar doo-wop, soul i R&B.
 

Fitxa artística

Frank Davis, primer tenor
Michael Robinson, segon tenor
Paul Brembly, baríton
Terry Francis, baix

Daniel Pines, piano
Joël Rocher, contrabaix
Pascal Riou, bateria
diumenge 13 desembre 2020 19:00h
Durada: 1 hora i 20 min. Preu general: 30 €

Menors 20 anys: 21 €
Menors 29 anys: 24 €
Majors 65 anys : 27 €
Grups: 27 €

ABONAMENTS A LA CARTA
Consultar aquí

 
An image   An image
Serveis

Galeria

També et pot agradar

 

Programació pròpia

Paco Ibáñez

 

Programació pròpia

Il viaggio d´amore