entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Temporada 2023

Febrer-juny

Descripció

Com sempre, el Teatre-Auditori Sant Cugat, ha construït una programació multidisciplinària pensada per a tot tipus de públics perquè gaudeixin de la força i la màgia d’un ampli ventall d’espectacles en viu, i en un entorn còmode i acollidor.

La nostra missió és atreure els espectadors al teatre i que en surtin satisfets o encantats i, fins i tot, depenent de l’espectacle, transformats. I és per això també que hem triat espectacles amb temàtiques particularment interessants i que generin el debat, com, per exemple, “Moriu-vos” de la companyia Cultura i Conflicte o “Amèrica” de Sergi Pompermayer, i muntatges com “Hahn & Proust. L’amor del temps perdut” o “Una llum tímida” que representen diferents perspectives de la identitat sexual. I també, parlant de la programació en el seu conjunt, a més de les moltes intèrprets, podríem remarcar la gran presència de dones coreògrafes, directores de teatre i, sobretot, directores d’orquestra, que és un molt bon senyal en un ofici on la presència femenina ha estat pràcticament nul·la al llarg de la història.

En definitiva, us presentem una programació de molta qualitat i amb molta varietat 33 espectacles -de circ, clàssica, dansa, música amplificada, òpera i teatre- pensada per a tots els públics i totes les edats, i sense oblidar els nostres abonaments i descomptes que faciliten l’accés a la cultura en viu.

Trobem-nos altre cop al Teatre-Auditori Sant Cugat! Us hi esperem!

Descarrega't el programa
 
dijous 02 febrer 2023 00:00h
Durada: Del 2 de febrer al 18 de juny Preu general: