entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Taller de Dansa

amb la companyia Sharon Fridman

Descripció

La companyia Sharon Fridman obre una convocatòria a voluntaris de la ciutat que vulguin participar a l’espectacle Free Fall (Caiguda Lliure) a l’actuació del proper 27 de novembre a les 21.00 h al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Els participants seleccionats treballaran conjuntament amb els membres de la companyia i tindran l’oportunitat d’actuar amb ells. Així mateix, cada participant disposarà d’una invitació per a l’espectacle i la possibilitat d’adquirir fins a 3 entrades addicionals al 50%. 


No es busca cap perfil concret ni específic, tan sols perfils heterogenis de qualsevol edat i constitució física (majors de 18 anys). Està obert tant a ballarins que vulguin conèixer-nos com a persones sense formació escènica, i així poder desenvolupar veritables “paisatges urbans” i “escenografies vives” que reflecteixin la pluralitat d’una societat en crisi i el seu ressorgiment.


El taller té una durada de 4 dies incloent-hi els assaigs 


Dimarts 24, dimecres 25 i dijous 26 de novembre: 
16.00 h a 20.30 h
Divendres 27 de novembre:
disponibilitat matí i tarda (10:00 h a 18:00 h)
18.00 h a 19.00 h assaig obert públic
21.00 h funció


Durant les sessions de treball recorrerem el treball del “contact” per accedir a la complexa i delicada relació que genera la unió i separació dels cossos, elaborant composicions grupals inspirades en els processos viscuts. Sharon Fridman i la seva companyia posaran a disposició dels participants els seus coneixements sobre aquesta tècnica, la consciència del pes, el moviment arran del terra, la presència escènica i algunes nocions de dansa contemporània.


dimarts 24 novembre 2015 16:00h
dimecres 25 novembre 2015 16:00h
dijous 26 novembre 2015 16:00h
divendres 27 novembre 2015 10:00h
Durada: 4 dies Preu general:

Gratuït


Vols participar-hi?
Envia un breu cv de la teva 
formació escènica si n’és el cas 
i una carta de motivació exposant 
​per què t’agradaria participar al taller 
(màxim 200 paraules) a:


teatre-auditori@santcugat.cat


Data límit: 8 de novembre


 


Serveis

Galeria

La crítica diu...

L’essència d’aquesta proposta s’explica de la següent manera:


La nostra supervivència és una qüestió vertical: aixecar-se després de caure constitueix un cicle infinit que es produeix cada dia. Tots som partícips d’aquesta simètrica dinàmica, però cadascú la sent única i intransferible. Sempre immersos en grups procurem trobar el sentit, la llibertat, comprovant si és possible la “caiguda lliure”. Les resistències a “caure” i a abandonar estructures vitals defensives i asfixiants a vegades ens poden conduir a un estancament descoratjador, a un estat redundant de l’existència en què l’individu no troba una possible bifurcació i viu atrapat. Ens preguntem com un grup pot facilitar aquesta “caiguda”, com pot servir d’alè i suport per a que l’individu pugui redimir-se, entregar-se a la seva naturalesa i continuar amb el seu camí.


Activitat relacionada