entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Steve Barakatt

Gira Mundial Néoréalité

Descripció

Barakatt ens convida a un magnífic viatge a través del seu últim àlbum, Néoréalité, un best-of de temes anteriors i alguns dels seus himnes més coneguts.

El premiat pianista i compositor canadenc, Steve Barakatt, s’ha guanyat un notable reconeixement per les seves produccions amb grans artistes internacionals, principals segells discogràfics, estudis d’enregistrament i organitzacions dels cinc continents. Com a concertista de piano, ha realitzat més de 500 concerts en els escenaris més emblemàtics, i les seves composicions s’han arribat a estrenar des de l’Estació Espacial Internacional (l’himne de la UNICEF) i han format part d’esdeveniments mundials com el Gran Premi de Fórmula 1 de Mònaco i la Copa del Món de Futbol de la FIFA.

De la seva gira mundial, l’estrena europea va ser al maig de 2022, a Copenhaguen, a Àsia a l’octubre, a Corea del Sud i, als EUA, al març de 2023, al prestigiós Carnegie Hall de Nova York.

“Néoréalité és un àlbum sobre la fragilitat humana i la fina línia entre els contrastos de la vida, entre la felicitat i la infelicitat, l’estabilitat i el caos”. Steve Barakatt

“Un magnífic viatge musical per les composicions més aclamades de Steve Barakatt”. Belgrade Diplomacy & Commerce


 

Fitxa artística

Piano
Steve Barakatt
Producció artística
Rainbow Bridge Story
dijous 27 abril 2023 20:00h
Durada: 1 hora i 35 minuts (Amb intermedi) Preu general: 28 €

DESCOMPTES
Menors 20 anys: 20 €
Menors 35 anys: 22 €
Majors 65 anys: 25 €
Grups: 25 €

ABONAMENT A LA CARTA
Consulta'ls aquí
An image
Serveis