entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Sant Cugat Balla 2020

Programa ajornat al 2021

Descripció

Les escoles de Dansa treballen per una passió i...
(fragment del missatge de Gregory Vuyani Maqoma)
Vegeu el vídeo https://vimeo.com/411730711 amb la participació de les escoles de dansa de la ciutat:
 
S’ajorna la programació prevista per celebrar la 16a edició del Dia Internacional de la Dansa –  Sant Cugat Balla – entre el 17 i el 29 d’abril.
Els carrers de la ciutat hauran d’esperar per tornar a omplir-se de moviment. La programació treballada conjuntament amb les Escoles de Dansa entorn el Dia Internacional de la Dansa a Sant Cugat enguany incloïa, entre d’altres propostes,  una nova edició de “ El Carrer Dansa” cercavila organitzat per La Tacones que comptava amb la participació de 9 escoles per nous racons de la ciutat, la “La barra de clàssic” a la Plaça d’Octavià, una altra edició de la tradicional “Danses de Plaça “ en una nova ubicació, o l’esperada Mostra de Dansa al Parc Ramon Barnils.
Són catorze les escoles que treballen conjuntament en aquesta programació: La Tacones,  Centre de Dansa Laura Esteve, Esbart,  Viviana Hounie Estudi de Dansa, Fusió Música i Dansa, Dance Works, CPA, Escola Sant Cugat, Sant Cugat Dance Academy, Color Dansa Carol Morgado, Grup Mediterrània, Esther Bosch Escola de Dansa, General Giap i Arabesc Estudi de Dansa.
Aquesta programació s’ajorna. Però les escoles han continuat treballant de forma virtual i han realitzat un vídeo per commemorar el Dia Internacional de la Dansa. Al vídeo hi han participat 11 de les 14 escoles i conté un fragment seleccionat del missatge del Dia Internacional de la Dansa 2020 de la Unesco encarregat a Gregory Vuyani Maqoma, ballarí, coreògraf, docent i actor Sudfricà:
 
A mesura que ballem amb els nostres cossos caient a l'espai i enredant-nos junts, ens convertim en una força de moviment teixint cors, tocant ànimes i proporcionant la curació, que és tan desesperadament necessària. I el desafiament es converteix en una sola dansa, invencible i indivisible. Tot el que necessitem ara és ballar una mica més.
 
Le escoles també comparteixen el vídeo de “El carrer dansa” de la passada edició 2019, i així podem continuar celebrant la dansa pels carrers de la ciutat https://vimeo.com/372831440
 
La programació professional de Dansa del Teatre-Auditori programada durant aquest mes d’abril i maig també haurà d’esperar, però ja s’ha treballat en reprogramar la majoria d’espectacles i ja tenen data durant la propera edició del Sant Cugat Balla 2021: IT Dansa, Jove Companyia de l’Institut del Teatre, dissabte 17 d’abril a les 18 h, BJM - Les Ballets Jazz de Montréal amb l’espectacle Dance Me, diumenge 25 d' abril 19:00h i Alicia Alonso, Gala Centenari, divendres 07 de maig 21:00h

Les escoles i les companyies de dansa tornaran a omplir la ciutat de moviment. 
Us hi esperem amb més força que mai!​ 
#didsantcugat20 #SantCugatBalla

Manifest 2020
https://www.international-dance-day.org/pdfs/IDD2020_SP_Message_GregoryMAQOMA.pdf


 
 
 
dijous 29 abril 2021 00:00h
Durada: Preu general: