entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Raphaëlle

La Conquesta del Pol Sud

Teatre

Descripció

“La companyia es pregunta, a través de l’experiència d’una dona trans, si la divisió en sexes és una construcció cultural. ”
 
Després de Nadia  i Claudia, La Conquesta del Pol Sud ens proposa un trajecte que va de la història individual a la col·lectiva, combinant, com sempre, investigació periodística i testimonis reals en primera persona. En aquesta ocasió, s’interroguen sobre un món que, dia rere dia, sembla caminar cap a la reivindicació de la feminitat. L’espectacle parteix d’una experiència individual de transició, de canvi de gènere, un recorregut vital de lluita per la identitat, per l’autoafirmació i pel trencament dels motlles.

Raphaëlle  projecta una mirada sobre un món globalitzat en plena transformació i ens parla sobre lluites i conquestes socials, sobre les minories, sobre l’educació que rebem i els rols que assumim. Què vol dir ser dona? Què vol dir ser home? I, encara més, com podem viure en un món en procés de canvi on sembla que han desaparegut totes les certeses?

 

Fitxa artística

TEATRE DOCUMENTAL

Creació i interpretació
Raphaëlle Pérez 
Carles Fernández Giua 
Eugenio Szwarcer 

Direcció
Carles Fernández Giua 

Espai i vídeo
Eugenio Szwarcer 

So
Damien Bazin 

Il.luminació
Luis Martí 

Coproducció
Grec Festival de Barcelona, Teatre Nacional de Catalunya (TNC), Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Amb el suport de l’ Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)  del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya .
dijous 07 març 2019 21:00h
Durada: 1 hora i 20 min Preu general: 28 €

Menors 20 anys: 20 €
Menors 29 anys: 22 €
Majors 65 anys: 25 €
Grups: 25 €
Ta!Amf8: 14 €
ABONAMENTS A LA CARTA
Consultar aquí

Espectacle en castellà

 
Serveis