entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Raimon

Antològic

Descripció

“Un recital antològic amb cançons de recent composició i d’altres tan conegudes com Diguem no o Jo vinc d’un silenci.“


Nascut a Xàtiva, Raimon és un dels exponents més representatius de la història de la cançó en català i amb més projecció internacional. Ha actuat a països com el Regne Unit, Suècia, Rússia, el Japó, E.U.A., Argentina, Cuba, Mèxic i Xile, entre d’altres, i, des del juny de 1966, quan va cantar a l’Olympia de París,s’han fet ressò de les seves actuacions prestigiosos diaris internacionals.


El 2012, Raimon va celebrar el 50è aniversari del seu primer concert a Barcelona amb una gira que va culminar amb un concert al Gran Teatre del Liceu, editat en un doble-CD. Paral· lelament, es va presentar una exposició al Centre d’Arts Santa Mònica basada no només en el vessant artístic del cantautor, sinó també en l’impacte social de la seva obra i la seva lluita pels valors democràtics i en contra de les dictadures.


El concert que presenta a Sant Cugat inclou cançons de més recent composició juntament amb altres tan conegudes com Diguem No, Jo vinc d’un silenci i Com un puny i poemes d’Ausiàs March, Roís de Corella i Salvador Espriu, entre d’altres, tots ells musicats per Raimon.


Fitxa artística

Raimon, veu i guitarra
Miquel Blasco, guitarra
Joan Urpinell, guitarra
Pau Domènech, clarinet i clarinet baix
Fernando Serena, contrabaix


dissabte 28 novembre 2015 21:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general:

30 €


DESCOMPTES
ta!20: 21 €
ta!29: 24 €
ta!65: 27 €
ta!Grups: 27 €
ABONAMENTS A LA CARTA
4/6/8/12/16/Mecenes/ Jove


Serveis

Galeria

La crítica diu...

El 2014, Raimon va rebre la Medalla de Oro del Círculo de Bellas Artes de Madrid i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.


També et pot agradar

 

Música

esPIral