entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Premis Capital de la Sardana amb Cobla Sant Jordi & The Tyets

Descripció

Els Premis Capital de la Sardana, els guardons amb més prestigi del món de la sardana, són un reconeixement per a persones i entitats que han desenvolupat una tasca d'enaltiment i defensa de la sardana.

Les Medalles al Mèrit són els tres reconeixements més emotius i precedeixen la resta de guardons de la Gala que són 6: Premi a la Dedicació, Premi a la Continuïtat, a la Promoció i Difusió, Premi a Mitjans de Comunicació, Premi a la recuperació Històrica i Premi a Iniciatives Renovadores.

D’entre tots els guardonats, enguany destaca el grup The Tyets, la formació mataronina que rebrà un dels Premis a Iniciatives Renovadores per la seva cançó CotixCoti que combina el reggaeton amb la sardana juntament amb la sonoritat de la cobla, i que ha suposat un fenomen musical sense precedents entre la joventut. Els dos joves recolliran el seu premi i alhora oferiran una actuació en directe amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. I és que Enric Ortí, tenora i compositor, ha arranjat la cançó per a cobla i veu, una estrena única en primícia que serà la cirereta del pastís de la gala que tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès, la Capital de la Sardana 2023.

El lliurament dels Premis Capital de la Sardana esdevindrà una vetllada plena d'emocions i sorpreses a càrrec de l'equip dels programes radiofònics Sarda.net i Mans, de Catalunya Ràdio.

Fitxa artística

Conducció de l'acte a càrrec dels periodistes Catalunya Ràdio: Quim Rutllant, Ester Plana, Sergi Vives i Anna Tantinyà

Amb la música en directe de
Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona
The Tyets
dissabte 16 desembre 2023 18:00h
Durada: 75 min. Preu general: Gratuït amb reserva prèvia