entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Píndoles

(teatre breu en espais vius)

Descripció

Teatre

Qui ha dit que necessitem un escenari? Qui ha dit que el teatre no atreu als adolescents?
Píndoles és una forma d’entendre el Teatre com a descoberta, com a joc, com a experiència.

L’espectacle consisteix d’un circuit de 3 obres de teatre breu (15-20’) que es realitzen en diversos espais de l’equipament. Els i les estudiants es divideixen en tres grups, i tots i totes veuen les mateixes peces però en un ordre diferent.
Finalment, es reuneix tot l’alumnat per compartir un espai de conversa amb els/les intèrprets i creadors/es de les peces.

Fins a 120 alumnes (en 3 grups de 40 alumnes)

Propostes:
1) Aquest sol, hi és per a tots?
La vida tranquil·la d’un home es capgira quan una bomba cau sobre casa seva. La Guardia Costiera Italiana i Les Forces Armades de Malta reben trucades de socors des d’una barcassa al mig del Mediterrani. Quina és la seva reacció?
Guerra, exili i auxili són els temes d’actualitat propera, candent i cíclicament històrica que es toquen en aquesta obra teatral -creada lliurement a partir de les converses telefòniques filtrades pel diari L’Espresso el 2017, fragments de Mercè Rodoreda i la cançó Marxar de Guillem Ramisa- que vol mantenir la memòria viva. Gènere: Drama.
TEASER: https://vimeo.com/266787811

2) El catalon d’una nit d’estiu
Un nou estil de música està petant-ho molt fort a Barcelona. Aquesta nit, un aspirant a cantant improvisador fa una prova per a un dels grups més potents del moment. Però també aquesta nit, coneixerà a la noia que vol veure despertar cada dia. I l’haurà de conquistar sense parar de rimar. Gènere: comèdia.
TEASER: https://vimeo.com/147098679

3) Que algú apagui el llum
Ell té TOC. Ens explica com és la seva vida amb el TOC, el seu dia a dia, les seves obsessions. I com el dia que la va conèixer a ella, el seu cervell va callar per un moment per deixar pas al cor, a escoltar els batecs del seu cor per primera vegada. El silenci dins del soroll. Com un llum. Un llum enmig de la foscor. Una foscor massa poblada de monstres i de pors. En el fons, és una història d’amor. Una història d’amor amb monstres. Com totes les històries d’amor. Gènere: Drama romàntic.


 

Fitxa artística

Píndoles
divendres 12 febrer 2021 09:30h i 12:00h
Durada: 3 propostes teatrals de 15 minuts Preu general: 5,20 €
Lloc: Casal de Mira-Sol

Aquesta activitat disposa de material pedagògic

El transport està inclòs per a educació infantil, i per a tots els cicles de les escoles que es trobin a més de 2,5 km del Teatre-Auditori. La contractació d’aquest transport cal que la faci el propi centre.