entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Per què a mi?

Espectacle benèfic per a la Fundació Salut Plus

Descripció

PER QUÈ A MI?

La Fundació Salut Plus s'ocupa de l'atenció psicosocial de persones amb malalties cròniques. Gràcies a l'augment de l'esperarca de vida entre d'altres, podem constatar la realitat flagrant de l'increment progressiu i inaturable de la "CRONICITAT"  en el present de les nostres vides. Paraula complexa, vol dir no cura... no ens ressona, sembla que en defugim, que ens sigui aliena que ens suggereixi rebuig com si, en general, no anés amb nosaltres i... res més lluny!

És per això que vàrem decidir representar les escenes quotidianes de persones que pateixen la "cronicitat": aquesta, apareix sense avisar i s'instal·la en el nostre present envaint el nostre cos, provocant canvis permanents en la nostra vida i la de les persones que ens envolten.

Animeu-vos a contactar amb aquesta “nostra realitat" venint a veure l'obra, deixant que els nostres sentits captin i es deixin captivar simplement pel que ens succeeix o pugui aparèixer en un futur no tan llunyà i, alhora, aprenguem que hi podem conviure, fins i tot, ser felicos malgrat les limitacions.

L'obra us farà emocionar, riure, plorar i ,sobretot, ajudarà a posar-vos a la pell d'un malalt crònic i els seus múltiples moments de grandesa interior.

 

Fitxa artística

Obra dirigida per Roger Pallàs
Amb la col·laboració de Marta Duran
dimecres 12 abril 2023 20:00h
Durada: 60 min. Preu general: 15 €
An image