entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Noa

Noa Forever!

Música

Descripció

Pasión Vega, serà l'artista convidada al concert de la cantant israeliana. Així, es reeditarà el duet que ambdues van protagonitzar l'any passat a la gira 'Mediterráneas'.

En tàndem amb Gil Dor, Noa ens ofereix un concert intimista amb alguns dels seus temes més aplaudits.
 
Achinoam Nini, àlies NOA, és l’artista israeliana internacionalment més reconeguda, tan per les seves actuacions en directe com pels seus enregistraments.

Nascuda a Tel Aviv el 1969, va viure a Nova York des dels 2 anys fins que va tornar a Israel als 17. Entre les seves influències més notables figuren Paul Simon, Joni Mitchell i Leonard Cohen. Aquestes sensibilitats musicals i líriques, combinades amb les seves arrels iemenites i els antecedents del seu col· laborador Gil Dor en el jazz, el rock i la música clàssica, han fet que la seva proposta artística sigui indiscutiblement única.

NOA ja ha actuat al Teatre-Auditori com a part de les seves gires internacionals de Genes & Jeans i Love Medicine, i ara torna amb aquest concert únic i intimista, en tàndem amb Gil Dor, per oferir-nos algunes de les seves cançons més aplaudides.
 
www.noasmusic.com
@noathebird

 

Fitxa artística

Noa, veu i percussió
Gil Dor, guitarra i veu
divendres 13 abril 2018 21:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general: 42 €

Menors 20 anys: 29 €
Menors 29 anys: 34 €
Majors 65 anys : 38 €
Grups: 38 €
Ta!Amf8: 21 €

 
An image
Serveis