entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Nit de poesia

Amants i estalvis

Descripció

Espectacle ajornat al dimarts 29 d’octubre, a les 20.30 h i d’entrada gratuïta amb invitació.
 
Si heu comprat les entrades per Internet o a la taquilla amb targeta de crèdit, l’import d’aquestes es retornarà automàticament, en els propers dies, en forma d’abonament al compte de la vostra targeta de crèdit o dèbit utilitzada en el moment del pagament. En el cas d’haver-les pagat en efectiu, us preguem que passeu per les taquilles del Teatre-Auditori, en l’horari habitual.

A la Nit de Poesia d’enguany, de bracet amb poetes reconeguts que diran els seus versos mirant-nos als ulls i no al faristol, coneixerem persones anònimes o no tant que sense haver publicat cap llibre ni ofert cap recital han salvat la vida gràcies a la poesia. Perquè més enllà de la pagesia verbal, d’esporgar el pensament, de voler dir el que costa de dir o allò que no sabem que volem dir, la poesia pot prestar a la vida el miratge d’un sentit que la vida, per si sola, no té. Superat qualsevol escrúpol canònic, intel·lectual o estètic, agafada amb generositat, haurem de convenir que la poesia pot salvar una vida. Encara que no l’ompli, que deia aquell.

Un espectacle escrit i dirigit per Jordi Lara.

 

Fitxa artística

Nina da Lua
Lildami
Juan Pérez Cobo
Laia Martínez i López
Jaume Coll Mariné
Isabel Gorina
Carles Dachs
Qel Xiberta
Valentí Maymó

Cobla Mediterrània
Trompeta solista: Roger Santiago
Trio Qel Xiberta : Carlos López, Marc Vila, Joan Rectoret
Arranjaments musicals: Carlos López, Jordi Lara, Josep Maria Serracant
Obres musicals: “De nit, al pont de Sant Agustí” de Francesc Cassú / “El carrilet”, de Ricard Viladesau / “Agua morna”, de Qel Xiberta /“Cavalleresca”, de Joaquim Serra / “T’he vist un altre cop” de Qel Xiberta.
dimarts 29 octubre 2019 20:30h
Durada: 1 hora Preu general:
Entrada amb invitació

 
Serveis