entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Música per a la solidaritat

Orquestra Diletant de Catalunya

Descripció

“Música per a la solidaritat” 14a edició.

Aquest concert, de caràcter benèfic, organitzat pel Rotary Club de Sant Cugat del Vallès, té per finalitat contribuir a ajudar i a potenciar a entitats culturals i humanitàries de la nostra ciutat. Té caràcter anual i permet que anualment una entitat de la nostra ciutat, rebi no solament un impuls econòmic, sinó també un reconeixement social de la seva activitat. 
 
Els diners obtinguts es destinen, en cada edició, a una entitat humanitària local. En aquesta edició, es destinaran al Taller Jeroni de Moragas. Aquesta entitat atén i té cura de la inclusió soci laboral de persones amb trastorn del desenvolupament intel·lectual i/o trastorn mental.

El concert estarà interpretat per l’Orquestra Diletant de Catalunya esta formada per músics amateurs i compta amb la presencia de Gerard Claret com a concertino i Interpretarà, sota la direcció de Marzio Conti, obres de W. A. Mozart amb la participació de Patricia de No com a flauta solista.

El concert també es pot seguir en "streaming" a: www.cugat.cat i canal youtube de Cugatmedia.
 
Col·labora en el concert, L’Ajuntament de Sant Cugat, el TOT Sant Cugat, el Teatre Auditori, Cugat.cat, TV Sant Cugat, El Cugatenc, i Rotaract Vallès. Patrocinen: Hewlett Packard, Òrgan, tiquetmaster, Sorea, Farmàcia Torreblanca, Setting, AMD Valldoreix, Pórtico, Centre Can Mora, Assurances Credit Mutuel, Sisquella Grup, Valoriza, , Farmàcia Sta. Teresa, Masia Can Ametller, Silvia’s Coffee, Quiron Salud , Policlínic Torreblanca. Rotary Club Sant Cugat Masia de Can Ametller Camí de Can Ametller s/n 08195 - Sant Cugat del Vallès rc.santcugatdelvalles@
 

Fitxa artística

Orquestra Diletant de Catalunya

Director
Marzio Conti

Concertino
Gerard Claret

Flauta solista
Patricia de No
 
diumenge 18 abril 2021 18:00h
Durada: Preu general: 15 €

Fila Zero i donatius a:
IBAN: ES17 3140 0001 9200 1345 4100

Entrades a la venda a partir del dia 16 de març.