entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Me cuesta tanto olvidarte

Concert homenatge a Mecano

Descripció

Reviu a MECANO amb la millor banda homenatge del món. Mecano és segurament el grup més important del pop espanyol i en aquest show podreu gaudir d'una reproducció exacta de MECANO en viu.
La semblança física i vocal de BELEN ALARCÓN amb Ana Torroja la converteix en la millor doble del món i situa aquest espectacle a un nivell superior.
La banda, composta per músics de primeríssim nivell, representa en directe tots els èxits de MECANO: “Aire”, “Un año más”, “Hoy no me puedo levantar”, “El 7 de Septiembre”, “Dalí”, “Me cuesta tanto olvidarte”, “La fuerza del destino”, “No es serio este cementerio”, “Una rosa es una rosa”, “Hijo de la Luna”, “Maquillaje”, “Barco a Venus”, “Ay que pesado”, “Cruz de navajas”, “No hay marcha en Nueva York”, “Perdido en mi habitación”, “Haway Bombay”, “Mujer contra mujer”, “Me colé en una fiesta” etc,
Les cançons són interpretades respectant al 100% els arranjaments originals així com la formació musical i instrumental. L'espectacle reprodueix, a més l'escenografia, del show original, el vestuari i les coreografies.

Fitxa artística

BELÉN ALARCÓN, en el paper d' ANA TORROJA.
BRUNO OLMOS: Teclats, guitarra, cors i direcció musical.
ARTEM SEMESHKO: Guitarres, teclats, acordió, cors.
XEMA REIG: Baix elèctric.
SALVA ORTIZ: Bateria.
MAO CHUNG: Il·luminació.
PEDRO CLAVER: So.
entrades
dissabte 14 setembre 2024 20:00h
Durada: 90 min. Preu general: 37€ (36€ + 1€ despeses de gestió)