entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Manel

ENTRADES EXHAURIDES

Descripció

ENTRADES EXHAURIDES


Després de tres discos batent rècords de vendes, Manel ha deixat de ser únicament un referent del pop cantat en català per convertir-se en una de les bandes clau del país del segle XXI.”


Després de tancar la gira d’Atletes, baixin de l’escenari (2013) davant de 65.000 persones a les festes de La Mercè 2014, MANEL han dedicat els darrers mesos a preparar el seu darrer àlbum Jo competeixo editat l’abril del 2016. El seu rècord com a únic grup en entrar al núm. 1 de les llistes espanyoles tres vegades consecutives amb discs cantats en català i els seus més de tres-cents concerts arreu de la geografia catalana, però també en llocs tan diversos com Estats Units, Argentina, Mèxic, Gran Bretanya, Suïssa i Alemanya, ja formen part de la nostra història.


Presentat al Primavera Sound, en l’estrena oficial d’una gira que els ha portat als festivals més importants d’arreu de l’estat, Jo Competeixo és la prova que MANEL l’han tornat a encertar amb la incorporació de matisos electrònics a una manera de compondre personal i absolutament intransferible. La banda torna a Sant Cugat amb la missió de no deixar ningú indiferent. 


Fitxa artística

Guillem Gisbert, guitarra i veu
Roger Padilla, guitarra
Martí Maymó, baix
Arnau Vallvé, bateria 


dijous 22 desembre 2016 21:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general:

ENTRADES EXHAURIDES


32 €
Menors 20 anys: 22 €
Menors 29 anys: 26 €
Majors 65 anys : 29 €
Grups: 29 €


Consulta els abonaments aquí 
 


Mecenes Col·labora
Serveis

Galeria

La crítica diu...

www.manelweb.com
@GrupManel 


També et pot agradar

 

Música

The Risas

 

Música

Deparamo