entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Lila Downs

CONCERT ANUL·LAT

Descripció

El Teatre-Auditori Sant Cugat juntament amb la companyia lamentem haver de comunicar-vos que, degut a les restriccions ocasionades per la pandèmia, la gira de l’artista mexicana Lila Downs s’ha hagut d’anul·lar. El concert estava previst inicialment per al dissabte 16 de maig del 2020 i s’havia ajornat al diumenge 7 de febrer de 2021.
 
El Teatre-Auditori ja ha contactat amb els espectadors per tramitar el retorn de l'import de les entrades. Us agraïm la vostra paciència i comprensió.
 
 
La cantautora mexicana, guanyadora de 4 Grammy Latinos i un Grammy, ens presenta ¡Al Chile!, un disc per gaudir i reivindicar els drets humans.
 
Filla d’una indígena mixteca, que amb 15 anys es va escapar del seu poble per cantar en cantines de Ciutat de Mèxic, i d’un professor universitari de Minnesota, Lila Downs s’ha guanyat el respecte de tothom gràcies a la seva veu de reminiscències tel·lúriques i una visió ferma i confiada de la multiculturalitat. ¡Al Chile! és el seu nou treball, onze cançons on la cantant reprèn la música tradicional de les festes populars com la cumbia, la chilena o el merequetengue, entre d’altres. Ambaixadora d’Amnistia Internacional contra els feminicidis a Mèxic, Downs canta també sobre l’empoderament de la dona en cançons com Peligrosa i arrodoneix encara més la seva fórmula infal·lible de ritme, tradició i justícia social. Una icona llatina que actua per primera vegada a Sant Cugat.

Fitxa artística

Lila Downs, veu

Paul Cohen, saxo
Yayo Serka, bateria
Marcos López, percussió
Josh Deutsch, trompeta
George Saenz, trombó i acordió
Sinuhe Padilla Isunza, jarana i guitarra
Rafael Gómez, guitarre
diumenge 07 febrer 2021 19:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general:
Zona 1: 52 €
Zona 2: 48 €
Zona 3: 44 €
Zona 4: 36 €

Descomptes
Ta!20: -30 %
Ta!29: -20 %
Ta!65: -10 %
Ta!Amf8: 26 €

 

Galeria

També et pot agradar

Espectacles

El Kanka