entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Les Luthiers

Viejos hazmerreíres. Antologia

Humor

Descripció

La mítica companyia argentina ens presenta una antologia dels espectacles més aclamats pel públic al llarg de la seva extensa trajectòria.

El grup argentí Les Luthiers, en plena celebració dels seus 50 anys de carrera, arriben per primera vegada a Sant Cugat amb el seu nou espectacle Viejos Hazmerreíres que inclou algunes de les millors obres de la seva exitosa carrera. Fragments d’espectacles memorables com Los Premios Mastropiero, Todo por que Rías, Por Humor al Arte i Lutherapia, renovats per formar part d’una absurda transmissió de ràdio, la hilarant Radio Tertúlia, nuestra opinión… y la tulia.

Els espectadors podran tornar a veure en directe peces mítiques com la sarsuela Las Majas del Bergantín, Quién mató a Tom Mc Coffee, Pepper Clemens… o La cumbia epistemológica intercalades amb les ensenyances del guru Sali Bava, els deliris de l’home que va veure els marcians o les cançons del grup “London Inspection”. Tot presentat pels habituals disparats de Ramírez i Murena, els locutors de Radio Tertulia que analitzaran l’actualitat informativa com l’extradició d’un narcotraficant, la fecundació assistida o la terrible telenovel·la “Alma de Corazón”…

 

Fitxa artística

Lletra, música, arranjaments i direcció
Carlos López Puccio
Jorge Maronna
Roberto Antier
Carlos Núñez
Cortés Daniel Rabinovich

Intèrprets
Carlos López Puccio
Jorge Maronna
Marcos Mundstock
Horacio Tato Turano
Martín O´Connor
Tomás Mayer-Wolf
dijous 14 març 2019 21:00h
divendres 15 març 2019 21:00h
Durada: 1 hora i 50 minuts Preu general: De 42 a 84 €
FORA D'ABONAMENT
 
 
Serveis