entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Les héritiers (La profesora de historia)

Marie-Castille Mention-Schaar

Descripció

Una professora d'història d'institut, frustrada pel materialisme i la manca d'ambició de la societat, desafia els seus alumnes a participar en un concurs nacional sobre el que significa ser adolescent en un camp de concentració nazi. Reflexió sobre la fragilitat de la memòria històrica i el desconeixement de les noves generacions del passat immediat.


Fitxa artística

França, 2014
Director: Marie-Castille Mention-Schaar
Repartartiment: Ariane Ascaride, Ahmed Dramé
Noémie Merlant, Stéphane Bak


 


 


dijous 26 novembre 2015 17:00h, 19:30h i 22:00h
Durada: 1 hora i 40 minuts Preu general:

Preu a taquilles i per internet: 4 €
Preu menors de 25 anys: 3 €
Entrades: 902 33 32 31 - www.cinesa.es
Taquilla: de dll a dg de 15.30 a 22.30 h
Av. Pla del Vinyet, 50/Av. Torreblanca


Serveis

Galeria

La crítica diu...

Aquest trimestre, en la nostra particular selecció, hi ha, com és habitual, força pel·lícules franceses, la qual cosa demostra la potència del seu cinema i l'òptim funcionament del seu peculiar sistema de protecció que li permet competir amb dignitat amb Hollywood. Un es pregunta per què aquí no s'importa aquest sistema, però l’explicació sembla ben clara: les autoritats franceses consideren que el cinema és un art i una part important de la seva cultura, mentre que aquí deuen pensar tot el contrari, que fa nosa. Allà l'ajuden, aquí el graven.


Malgrat tot, hem programat dues pel·lícules espanyoles que us sorprendran. Estan fetes per dos autors amb talent que són capaços de superar totes les dificultats. Però hi ha més sorpreses, Mandarinas, d'un país tan desconegut com Estònia; dues pel·lícules orientals i dues d'Israel, un altre país cinematogràficament poc conegut. Burxeu bé a la nostra selecció i hi trobareu algunes sorpreses al costat d'obres importants d'autors consagrats.


Àngel Comas
Periodista i historiador cinematogràfic