entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

La Cinquena de Mahler

CANCEL·LAT

Descripció

CONCERT CANCEL·LAT

Els espectadors que han comprat les entrades per telèfon o a les taquilles del Teatre-Auditori i han pagat en efectiu o amb targeta de crèdit, podran venir a recuperar l’import de les entrades quan es restableixi el servei presencial de la taquilla.
 
Els espectadors que han comprat les entrades per internet, se'ls farà la devolució de l’import, automàticament, el més aviat possible, a la targeta utilitzada en el moment del pagament. 
 

Una de les creacions musicals més aclamades de la història, immortalitzada per Visconti a la seva pel·lícula Mort a Venècia.

En el marc de la celebració del 20è aniversari de la seva reobertura, el Gran Teatre del Liceu i la seva Orquestra Simfònica volen ser presents a diversos indrets del territori català i ho faran amb aquesta obra excepcional. De gran complexitat i plena de contrastos (des de la simplificació del bellíssim Adagietto fins a la sumptuositat del darrer temps), és lírica, però alhora propera al dramatisme. Immortalitzada per Luchino Visconti com a banda sonora del film Mort a Venècia (1971), aquesta partitura forma part del repertori universal.

Josep Pons, reconegut mahlerià, oferirà una lectura analítica, transparent i poètica d’aquesta pàgina que representa una introspecció, des del més íntim i profund de la condició humana fins a la lluminositat d’un grandiós final, passant pel regust de la música popular o l’amor més sentit.
 

Fitxa artística

Programa
Mahler
Simfonia núm. 5 en Do sostingut menor

Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

Direcció
Josep Pons


Gira en col·laboració amb:
Auditori Enric Granados de Lleida (8 de maig, 20.30 h)
Teatre Kursaal de Manresa (9 de maig, 18 h)
diumenge 10 maig 2020 19:00h
Durada: 1 hora i 10 minuts Preu general: 32 €

Ta!20: 22 €
Ta!29: 26 €
Ta!65: 29 €
Ta!grups: 29 €
Ta!Amf8: 16 €

ABONAMENTS A LA CARTA
Consultar aquí.

An image
An image
Serveis

També et pot agradar

Programació pròpia

Concert del 30è Aniversari