entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

×
*Suspès el concert de Camel previst per l'1 de maig.  CANVI HORA: Essence de Ballets Jazz Montréal començarà a les 20 h.
 
    

Jo vaig amb mi

de Raquel Díaz Reguera

Descripció

Paco Mir porta al teatre l’adaptació d’una faula sobre l’autoestima escrita i il·lustrada per Raquel Díaz Reguera al seu llibre supervendes.

A la Sol li agrada el Martín, però el Martín mai no s’ha fixat en la nostra protagonista (tot i que és una nena molt especial): duu unes cuetes molt divertides, unes ulleres massa grans, uns vestits sempre multicolors i –el que la fa més diferent–unes ales i molts ocells al cap. Però el Martín segueix sense mirar-la i ella, aconsellada pels seus amics, es canvia de pentinat, es treu les ulleres, comença a vestir-se com tothom i perd les ales i els ocells i, de cop, quan finalment ja és una més i s’assembla a la majoria, quan ja ha perdut tot el que la feia única, el Martín es fixa en ella. Però la Sol encara haurà de prendre una altra decisió: val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres? 
 

Fitxa artística

Adaptació i Direcció
Paco Mir

Música
Jofre Bardagí

Intèrprets
Anna Arena
Meritxell Termes
Albert Ruiz

Producció
Vania Produccions

 
diumenge 08 maig 2022 12:00h
Durada: 50 minuts Preu general: 12 €

10 € (A partir de 4 entrades)
 

Espectacle més votat en la categoria de Públic Familiar del procés participatiu “Tu decideixes la programació del Teatre-Auditori”.