entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Euforia

Sacude

Descripció

12 h i 17.30 h – Plaça de l’U d’Octubre

Quedareu impressionats per aquest espectacle que fusiona dansa aèria i música electrònica sobre una gran plataforma rectangular suspesa a l’aire. La música activarà el viatge aeri dels ballarins convertint-lo en una festa per a tots els presents a través del ritme, la dansa vertical i els dibuixos acrobàtics. Un espectacle catàrtic que indueix al ball lliure, a moure el cos i gaudir del moment.

Eufòria en grec antic significa “força per a suportar”. En aquest muntatge, una plataforma musical i de ball ajuda als ballarins a superar aquestes adversitats, experimentant sentiments intensos de benestar i excitació. Sacseja la teva eufòria!

Sacude és una companyia de dansa vertical i dansa aèria de Barcelona que transmet la bellesa de la ingravitació des d’un punt de vista diferent. El seu fundador i director, Samuel Delgado, crea espectacles que fusionen art i tècnica a través del teatre, la dansa, el circ, l’audiovisual i la música; i ho combina amb tecnologia d’avantguarda per a crear experiències efímeres inoblidables.

 

Fitxa artística

Autoria i direcció: Samuel Delgado Martín
Direcció coreogràfica i interpretació: Samuel Delgado Martín
Direcció Tècnica: Jaume Grau
Producció: Brava Performing Arts S.L
 
dissabte 21 març 2020 12:00h i 17:30h
Durada: 30 min. Preu general: Obert a tothom

12 h i 17.30 h – Plaça de l’U d’Octubre
Coproducció:
An image