entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Escape Room

de Joel Joan i Hèctor Claramunt

Descripció

“La nova comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt on dues parelles posen a prova la seva amistat quan participen en aquest popular joc.”

Després de la seva magistral actuació a Frankenstein, torna l’incombustible Joel Joan en un registre completament diferent. Aquesta vegada s’associa amb Hèctor Claramunt , amb qui comparteix l’autoria i la direcció escènica de l’espectacle, assegurant-nos una diversió sense límits.

Dues parelles d’amics de tota la vida queden per fer un escape room al barri d’ Hostafrancs , on recentment s’ha trobat, en un contenidor, el cadàver d’un home esquarterat... Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l’habitació es tanca hermèticament i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes.

Sortir d’aquest escape room no serà gens fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, això és una comèdia... Una comèdia de por!.

 

Fitxa artística

Autors i directors
Joel Joan 
Hèctor Claramunt 

Intèrprets
Joel Joan 
Oriol Vila 
Àgata Roca 
Paula Vives 
 
Entrades exhaurides
divendres 17 maig 2019 21:00h
Durada: 1 hora i 30 min Preu general: 30 €

Menors 20 anys: 21 €
Menors 29 anys: 24 €
Majors 65 anys : 27 €
Grups: 27 €
Ta!Amf8: 15 €

ABONAMENTS A LA CARTA
Consultar aquí


 
Serveis

Activitat relacionada

També et pot agradar