entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Deixe me

Subliminati Corporation

Descripció

ESPECTACLE INAUGURAL DE LA TEMPORADA
GRATUÏT I OBERT A TOTHOM


Creada el 2006, la Subliminati Corporation es caracteritza pels seus incisius i poètics muntatges de circ contemporani. Deixe me (“Deixa’m” en portuguès) és el crit de quatre bufons que adoben els seus cors de nens ferits. Com a la tradició oral, vénen a parlar-nos d’un món passat, o futur, i potser somiat, un món que ens pertany i que ens supera. A través de tècniques circenses, cascades, malabars, acrobàcies, equilibris i dansa, ens expliquen una història fragmentada, divertida i tràgica, plena de confessions, relats, rituals, bromes i mentides.

Enmig de l’era mediàtica, desbordats d’informació i desinformació, els membres de la companyia s’interessen especialment pel que va ser el primer mitjà de comunicació: l’ésser humà, el seu cos, la seva veu, la seva memòria, les seves emocions i la seva imaginació.

 

Fitxa artística

Idea i interpretació
Mikel Ayala 
Maël Tebibi 
Aude Martos 
Romain Delavoipière 
 
Assessorament artístic
Virginie Baes 
 
Disseny d’il·luminació
Thomas Bourreau 
 
Coproducció
Théâtre des Franciscains (Béziers); La Cascade Pôle national des arts du cirque Auvergne Rhônes Alpes; La Verrerie d’Alès / Pôle National   Cirque OCCITANIE 

Aquest espectacle rep el suport econòmic del Fons de Flexibilitat en el marc del projecte de circ De Mar a Mar – Pirineus de circ, cofinançat per l’Estat francès - CGET - FNADT Massís dels Pirineus sota la Convenció Interregional del Massís dels Pirineus 2015-2020 i per la Unió Europea (FEDER) en el context del Poctefa 2014-2020.
Entrades exhaurides
dimarts 22 gener 2019 19:30h
Durada: 1 hora Preu general: PREU: GRATUÏT
Entrada amb invitació.
Podeu adquirir-la pels canals habituals de venda.
 
An image       
 
Serveis