entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Conillet

de Marta Galán Sala

Descripció

“Clara Segura ens ofereix un recital interpretatiu brillant i especialment intens, on se’ns mostra tendra i salvatge, irònica i dramàtica.”

“El seu fill no progressa adequadament”. És el que diu la carta de l’escola que acaba de rebre la protagonista d’aquest muntatge i és el desencadenant d’un monòleg teatral en el qual moltes dones —i cada cop més homes— d’avui es veuran reflectides. Ella és mare, treballa, té cura dels seus fills, i del seu marit, és esposa i amant i voldria tenir una vida social però, per més que s’esforça a organitzar- se i fer que el temps s’allargui tant com sigui possible, no li acaben de sortir els números. Tant se val que es multipliqui i es divideixi, perquè la seva vida no sembla pensada per a una dona normal, sinó per a una superwoman. Què passaria si se li acabessin les piles com al conillet de l’anunci?  

​S’ho pregunta una dona que té por de la solitud, de les mentides, de no ser estimada i, sobretot, de no ser entesa. Explicant al públic el xuclador en què s’ha convertit la seva vida, les seves anades i vingudes frenètiques, la protagonista dóna veu a moltes dones que se la miren des del pati de butaques.

PREMI DE LA CRÍTICA 2015
A LA MILLOR ACTRIU PRINCIPAL

Fitxa artística

Adaptació, traducció i direcció
Marc Martínez

Intèrpret
Clara Segura

Producció
Bitò Produccions
Teatre Lliure

@bitoproduccions
​@teatrelliure
 
Entrades exhaurides
divendres 07 abril 2017 21:00h
Durada: 1 hora i 20 minuts Preu general: ENTRADES EXHAURIDES
SALA PLATEA
 
Serveis

També et pot agradar

Teatre

Infàmia

 

Activitats complementàries

Les dones sàvies