entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Concert solidari Dia de les Malalties Cròniques

Fundació Salut Plus

Descripció

Amb aquest Concert Solidari on ens acompanyen la Companyia Elèctrica Dharma, en Luis Posadas, la Berta Garrido i en Marc Giró, la Fundació Salut Plus vol  donar visibilitat a les malalties cròniques i per tant al pacient crònic, començant perquè l’existència del “dia de les malalties cròniques ”, que el dia 26 d’octubre celebrem.
 
Tots els beneficis del concert solidari aniran destinats a teràpia, acompanyament i activitats que facin que la vida dels uasuaris/àries amb  malalties cròniques sigui més rica, més plena i més digna.
 
Hem de recordar que la malaltia crònica no té cura, es generalment d’inici lent, té una llarga durada en el temps i sovint empitjora la simptomatologia fins a provocar la mort.
 
Hi ha un deteriorament progressiu un una conseqüent pèrdua de qualitat de vida. El curs de la malaltia no es rectilini ni s’estabilitza, sino que està condicionat pel risc de les reaguditzacions o “brots” que descoloquen tot el sistema, tant en l’àmbit personal com familiar.
 
Crònic significa un per sempre, i des de la Fundació Salut plus volem activar la “SINCRONICITAT” de la persona: no som només crònics o malalts, som persones amb malalties cròniques!
 
Agraïm la col·laboració de tots els artistes convidats i esperem que amb ells gaudiu la vetllada.
 
dimarts 26 octubre 2021 21:00h
Durada: A determinar Preu general: 15 €