entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

C.A.M.E.S.

Descripció

Amb motiu del Dia Mundial del Teatre, 9 teatres municipals de Catalunya inaugurem de forma simultània l’espectacle sonor “C.A.M.E.S.: Comèdies Auditives en Moviment Espontànies i Sensorials”, de la companyia Escarlata, projecte de producció pròpia de Transversal Xarxa d'Activitats Culturals.

Els espectadors, proveïts d’audioguies sense fils per escoltar la peça de forma individual i simultània a tot el grup, participen de manera activa en la visita guiada fins a convertir-se en els protagonistes de la seva pròpia obra. “C.A.M.E.S.” permet a l'espectador posar-se en la pell de l’actor i viure l’experiència de ser artista.
 
“C.A.M.E.S”. és una experiència híbrida, a mig camí entre la visita guiada i l’obra de teatre, ideal per a tota la família. És un espectacle que es viu de forma individual i amb grups reduïts, per tant, adequat a les actuals normatives sanitàries i de seguretat de la pandèmia.
 
Teatres: Teatre Bartrina (Reus), Teatre Auditori de Granollers (Granollers), Teatre-Auditori Sant Cugat (Sant Cugat), Teatre Kursaal (Manresa),Teatre Monumental (Mataró), Teatre Municipal (Girona), Teatre El Jardí (Figueres), Teatre Principal Vilanova i la Geltrú) i Teatre Principal (Olot).
 

Aforament de cada passi: 10/12 persones
Recomanat a partir de 10 anys
Entrada GRATUÏTA amb INVITACIÓ. (Amb motiu del Dia Mundial del Teatre). 
Oferta exclusiva per als subscriptors del Canal Whatsapp del Teatre-Auditor
Les properes visites seran de pagament.

 
Entrades exhaurides
dissabte 27 març 2021 10:30h, 12:00h, 16:30h i 18:00h
Durada: 45 minuts aprox. Preu general: Gratuït amb invitació.