entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Camel

CONCERT CANCEL·LAT

Descripció

CONCERT CANCEL·LAT

El concert de la banda CAMEL programat al Teatre-Auditori Sant Cugat per al dilluns 1 de maig s’ha hagut de suspendre per una lesió d’esquena d’Andrew Latimer que requereix cirurgia urgent i rehabilitació. Per aquest motiu, la banda ha hagut d’anul·lar totes les dates de la seva gira.

Devolució de l’import de les entrades
Es retornaran els diners de les entrades comprades per Internet automàticament a la targeta utilitzada en el moment del pagament. (El reintegrament es farà abans del 16 d'abril).

El Teatre-Auditori ja s'ha posat en contacte amb els espectadors que han comprat a la taquilla per informar-los de la devolució de l'import de les seves entrades. Agraïm la vostra comprensió.


Més informació: 935891268
 


El 2023, Camel tornarà a la carretera amb la seva gira “50 Years Strong” per celebrar la seva llarga història de bona música.
 
Al llarg de la seva singladura, Camel ha demostrat ser un supervivent ben resistent, i ara sota el lideratge del llegendari Andrew Latimer, un músic que ha inspirat molts guitarristes amb els seus magnífics solos, a més de les seves atmosfèriques intervencions amb la flauta. Un so reconeixible a l'instant i composicions singulars són els segells distintius perdurables d’aquesta banda, formada a Guildford, Surrey, el 1971, que ha superat moltes tempestes i nombrosos revessos durant el seu llarg viatge.
 
Pioners del rock progressiu, i un dels pilars fonamentals del gènere, al costat de bandes com Pink Floyd, Yes, Genesis, o King Crimson, són considerats com una de les millors bandes angleses sorgides a la dècada de 1970, Camel va combinar elements presos del jazz , la música clàssica i barroca, el blues i, fins i tot, la música electrònica per crear àlbums de notable creativitat i precisió tècnica.
 
Des de la seva formació fins al 2003, van publicar 13 enregistraments d'estudi, molts amb l'estatus d'”àlbums clàssics”, incloent-hi títols com: The Snow Goose, Moonmadness, Nude i Stationary Traveller i, després d'un període d'inactivitat a finals dels 1980, el ressorgiment creatiu, produït de forma independent, es va evidenciar en àlbums com Dust and Dreams, Harbor of Tears, Rajaz i A Nod and a Wink.
 
El 2003, Camel va emprendre la seva gira 'Opening Farewell', presagiant una pausa de deu anys durant els quals Latimer va enfrontar una malaltia potencialment mortal. Afortunadament, la seva recuperació posterior va conduir a una onada d'energia renovada, impulsant el cèlebre retorn de la banda als escenaris el 2013 amb una nova versió revisada de The Snow Goose amb tots els espectacles esgotats i dues gires importants més al llarg dels dos anys següents. La seva última gira data de 2018 i va ser plasmada en un doble DVD en directe al prestigiós Royal Albert Hall de Londres.
 
El 2023, Camel tornarà a la carretera amb la seva gira 50 Years Strong per celebrar la riquesa de la música que abasta la seva llarga història. Els seus dos antics col·legues musicals, el baixista Colin Bass i el baterista Denis Clement, s'uniran a Andrew Latimer. Ocupant la cadira del teclat amb aplom i innegable virtuosisme estarà el multiinstrumentista Peter Jones, que va debutar amb la banda a la seva gira japonesa el 2016 i s'ha convertit en un ferm favorit dels fans. L'energia intuïtiva al grup va revifar l'alegria d'actuar com un quartet i el públic va quedar seduït per la profunditat i el poder del so produït per 4 músics.
 
Camel ha demostrat ser creador de records i és molt possible que la seva gira mundial 50 Years Strong sigui la més memorable de totes.
 

Fitxa artística


Veu
Andrew Latimer
Baix
Colin Bass
Bateria
Denis Clement
Teclats
Peter Jones

dilluns 01 maig 2023 20:00h
Durada: 1 hora i 30 min. aprox Preu general:
Platea  60 €
Amfiteatre  50 €

CONCERT CANCEL·LAT
Serveis

Galeria