entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Cafuné

Descripció

Dansa

La carícia com a gest relacional: una carícia dolça que en moments amaga sentiments de frustració, una carícia amarga que descobreix les intimitats més sinceres o una carícia juganera que desemboca en una infinitat d’aventures. L’equilibri harmònic entre aquestes avinences i desavinences és el que conforma les relacions humanes. A Cafuné, dos individus lluiten per créixer junts a través d’un joc de manipulació, carícies i desacords; junts, però sense perdre mai l’essència de cada un, mantenint la pròpia individualitat. Aquesta coexistència farà viure diferents situacions, escrites mitjançant un llenguatge coreogràfic, circense i teatral, amb un disseny musical que deixa al descobert les arrels dels intèrprets.

Cafuné és un duet acrobàtic impulsat i interpretat per dos dels components de la Cia. Du’K’tO, Bernat Messeguer i Bàrbara Vidal, acompanyat per la música en directe del cantautor mallorquí Adrià Bauzà.

 
divendres 05 febrer 2021 11:15h
Durada: 45 minuts Preu general: 5,20 € (entrada de pagament per al públic)
Lloc: IES a determinar

Aquesta activitat disposa de material pedagògic

El transport està inclòs per a educació infantil, i per a tots els cicles de les escoles que es trobin a més de 2,5 km del Teatre-Auditori. La contractació d’aquest transport cal que la faci el propi centre.