entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Antonio Orozco

ENTRADES EXHAURIDES

Descripció

ENTRADES EXHAURIDES


Antonio Orozco despulla, a Único, els seus grans èxits per viure una experiència única, singular, una proposta inèdita en la seva carrera.”


Antonio Orozco despulla, a Único, els seus grans èxits per viure una experiència única, singular, una proposta inèdita en la seva carrera.” Antonio Orozco és un dels artistes més brillants i amb més talent del panorama musical del nostre país i un dels cantants i compositors més prolífics del pop espanyol. Amb una carrera en la qual ha forjat, des de l’any 2000, un llegat musical molt valuós, format per set àlbums d’estudi i una gran quantitat d’èxit, Orozco segueix arribant al cor de la gent amb el seu ingredient bàsic: l’honestedat.


Único no és només un concert. És un concepte innovador, singular, creat per mostrar en tota la dimensió el repertori d’Antonio Orozco en viu. Les grans cançons que formen part de la seva discografia arriben ara a la seva màxima expressió, amb una posada en escena que cuida fins el més mínim detall.


Una gira diferent. Un projecte artístic totalment nou que descobreix la part més propera i íntima d’un dels artistes més estimats del panorama musical del país. T’ho perdràs? 


Fitxa artística

Antonio Orozco, veu
Xavi Pérez i John Caballés, direcció musical, programacions i arranjaments
Fitzcarraldo Films i John Caballés, audiovisuals
Xavi Pérs, piano
John Caballés, guitarra
Marcos Orozco, bateria i percussió 


dissabte 28 gener 2017 21:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general:

ENTRADES EXHAURIDES


Serveis

Galeria