entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Antonia San Juan

Mi lucha

Descripció

“La inclassificable actriu Antonia San Juan ens presenta un espectacle sòlid, dur, políticament incorrecte, divertit i autèntic.” 

Antonia San Juan, un dels baluards de la llibertat d’expressió escènica, continua el seu periple pels escenaris del país després dels èxits dels últims anys al teatre, al cinema i a la televisió. La seva última aposta escènica, de la qual, a més, és directora, reuneix textos signats per Félix Sabroso i Enrique Gallego, juntament amb escrits propis.
Mi lucha és el quart espectacle unipersonal, després d’Otras mujeres, Las que faltaban i Lo Mejor de Antonia San Juan. El públic s’involucra amb el personatge des del primer instant, identificant-se amb situacions a les quals tots i totes podem enfrontar-nos en algun moment de la nostra vida: la solitud, l’amor, la malaltia o la mort.
La capacitat interpretativa d’Antonia San Juan és única. És una figura camaleònica que es mou còmodament entre l’humor mordaç i les profunditats de la malenconia amb un ampli ventall de registres. Els seus treballs captiven el públic i creen una complicitat realment admirable. A Mi lucha aquesta inclassificable actriu encarna diferents dones en una successió de monòlegs que no us deixaran de sorprendre en cap moment.

Fitxa artística

Autoria
Félix Sabroso
Enrique Gallego
Antonia San Juan
Pedro Almodóvar
Arthur Kopit
Direcció
Antonia San Juan
Intèrpret
Antonia San Juan
Producció
MEJOR HABLAR, S.L.
www.antoniasanjuan.com
​@Antoniasanjua
 
divendres 17 març 2017 21:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general:
24 €
Menors 20 anys: 17 €
Menors 29 anys: 19 €
Majors 65 anys : 22 €
Grups: 22 €

SALA PLATEA
Serveis

També et pot agradar

Humor

Berto