entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Fusió Escola de Música i Dansa

50 aniversari

Descripció

En el curs 1972-73  Pilar Roig va fundar Fusió Música i Dansa, una escola que ha esdevingut de les primeres a tot Catalunya en fomentar la vivència artística unificada de la música i la dansa. Sempre des d'una visió innovadora, vivencial i vetllant per la formació integral dels infants, joves i adults.

Fusió és un ens que sempre ha cooperat activament amb els esdeveniments destacats de la ciutat, organitzant concerts i espectacles, per a entitats de la ciutat i concerts benèfics. Així mateix, Fusió Música i Dansa ha internacionalitzat el nom de Sant Cugat del Vallès realitzant gires de concerts i actuacions arreu del món amb les orquestres, cors i cos de dansa propis, aconseguint un gran reconeixement internacional amb premis i mencions a Itàlia, Alemanya, França, Noruega, Holanda, Portugal, Polònia, Txèquia, Anglaterra, Estats Units, Cuba...

Per commemorar el seu 50è aniversari l’escola serà la protagonista de diverses activitats aquest 2023, amb l’objectiu de rememorar la història del centre, tan integrat a la vida social i cultural de St. Cugat i que ha format a més de 15.000 santcugatencs i santcugatenques tant en l’art de la música com de la dansa, molts del quals, posteriorment, s’han dedicat professionalment a aquestes disciplines arreu del món.

L’espectacle que oferiran el 21 de maig a les 18h al teatre-auditori Sant Cugat s’iniciarà amb una escenificació de la història de l’escola amb música i dansa per acabar amb una segona part que serà una veritable festa d’aniversari a la qual participaran artistes i públic. 

No us ho perdeu!

https://www.escolafusio.cat/

 
diumenge 21 maig 2023 18:00h
Durada: 2h Preu general: 12 euros