entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

West Side Story

Després de Madrid i Barcelona arriba la versió original íntegra amb la qual aquest musical mític va debutar al Winter Garden Theater (Broadway, 1957). La partitura, de Leonard Bernstein i Stephen Sondheim, està reconeguda com una de les millors en la història dels musicals, el text d’Arthur Laurens continua essent tan actual com el primer dia i les  coreografies originals de Jerome Robbins ocupen un lloc d’honor en la llegenda de la dansa contemporània.

Amb un elenc de més de quaranta persones i una orquestra composta per divuit músics en directe, el musical de West Side Story ens transporta als anys 60 omplint el teatre de colors vius, veus plenes d'emoció i música d'alt nivell.

A West Side Story, el musical, escrit per Arthur Laurens condueix el Romeo i Julieta de Shakespeare a la ciutat de Nova York, on dos joves enamorats es veuen atrapats per l'enfrontament entre dues bandes de carrer, els “Americans” Jets i els Porto-riquenys Sharks. La seva lluita per sobreviure en un ambient d'odi, violència i prejudicis dóna forma a una de les històries més emocionants, belles i rellevants del teatre musical.

Del 2 al 5 d'abril. 
Venda d'entrades

Més informació
VIDEO

West Side Story