entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

73 raons per deixar-te

EL MUSICAL

Descripció

La Mercè i en Toni fa tres anys que estan junts. Van tenir un enamorament de focs artificials, un flechazo, i malgrat les seves diferències, tot indicava que serien una parella ideal. Però no ha estat així. La seva relació no ha funcionat i quan els veiem per primer cop, s’estan tirant els plats pel cap. L’amor incondicional s’ha convertit en odi, les virtuts en defectes i els motius per deixar-se es multipliquen fins a arribar a setanta-tres.
L’amor està condemnat a extingir-se? Totes les relacions tenen data de caducitat? Si és així, de què serveix la felicitat si al final sempre acabem sols? 73 raons per deixar-te, el Musical aborda totes aquestes preguntes en un espectacle que ens farà riure i somriure, però també plorar... i on el concepte de final feliç potser no és el que ens esperem d’una comèdia romàntica.


Fitxa artística

Direcció
Elisenda Roca
Música
Jordi Cornudella
Direcció musical
Andreu Gallén
Intèrprets
Àlex Casanovas
Mercè Martínez
Mone Teruel
Marc Pujol
Músics
Andreu Gallén
Víctor Pérez
Coproducció
Focus i Bitó Produccions


divendres 18 març 2016 21:00h
Durada: 2 hores Preu general:

26 €
Ta!20: 18 €
Ta!29: 21 €
Ta!65: 23 €
Ta!Grups: 23 €
 


Serveis

Galeria

La crítica diu...

Hi ha 73 raons per deixar-ho, però tots sabem que no s’acabarà imposant el motiu del cisma definitiu i motor argumental de l’obra, sinó que prevaldrà el que la raó no entén però empeny a tornar-hi (en diem amor?).



Gemma Busquets - El Punt Avui