entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Una història real

Descripció

L'espectacle previst el dv. 20 de maig ha quedat ajornat al dg. 28 de febrer de 2021.
 
Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes. Les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho, abans del dimarts 26 de maig, per correu electrònic a: teatre-auditori@santcugat.cat i se’ls farà la devolució de l’import de les entrades el més aviat possible. L’import de les entrades adquirides de forma presencial o per telèfon seran retornades així que quedi restablert el servei de taquilla.

L’obra reflexiona sobre les ferides emocionals d’un fill i un pare davant la pèrdua de la mare i l’esposa.

Gestionar un dol no és gens fàcil. Però fer net és una necessitat, una teràpia beneficiosa per a l’ànima per poder tirar endavant. Què passa quan els buits emocionals i educatius fan que un jove busqui refugi desesperadament? Què pot portar un jove de família progressista a coquetejar amb la ultradreta supremacista? És la por? La solitud? O la manca de referents sòlids?

Un adolescent que se sent desemparat i incomprès. Un pare absorbit per la seva professió. Un dol per gestionar. Una novel·la pendent de ser publicada. Una butaca atrotinada, plena de records, al bell mig del menjador. Un secret que pot acabar amb tot. I a l’exterior, el món no sembla anar millor: el discurs de la por agafa força, les esquerdes del pensament progressista són cada vegada més grans i l’individualisme ferotge impera. La clau és la supervivència.

 

Fitxa artística

Autor i director
Pau Miró

Intèrprets
Julio Manrique
Mireia Aixalà
Nil Cardoner
Resta de repartiment en curs

Producció
La Villarroel
diumenge 28 febrer 2021 19:00h
Durada: 1 hora i 30 min. Preu general: 28 €

Menors 20 anys: 20 €
Menors 29 anys: 22 €
Majors 65 anys: 25 €
Grups: 25 €
Ta!Amf8: 14 €

ABONAMENTS A LA CARTA
Consultar aquí.
Serveis

També et pot agradar

Espectacles

Juana

 

Espectacles

Crimen y telón