entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

L´estol + Many

Producció Nacional de Dansa

Descripció

“Un programa doble de la mà dels premiats coreògrafs Roser López Espinosa i Thomas Noone .”

Amb l’objectiu de visibilitzar, compartir i apropar a públics més amplis els creadors del nostre país, aquest programa doble de dansa es podrà veure al  Mercat de les Flors  i en altres teatres municipals del territori. La producció d’enguany ens presenta un programa doble de la mà dels premiats coreògrafs Roser López Espinosa i Thomas Noone.
 
Roser López Espinosa, formada a Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Iago Pericot o Pere Faura. Des de 2006 també desenvolupa la seva pròpia obra com a creadora, que li ha valgut el reconeixement amb diversos premis, i és regularment present als escenaris internacionals. La peça que presenta,  L’estol,  pren com a partida el fascinant viatge de migració de les aus i el desig de volar.
 
Thomas Noone treballa amb la seva pròpia companyia a Barcelona des de 2001. També treballa com a coreògraf convidat per a companyies internacionals. Des de 2006 és director artístic del festival Dansat. El 2011 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona. Noone proposa Many, una peça abstracta que té com a fil conductor el moviment i la música per abordar el tema de l’individu versus el grup.

 

Fitxa artística

Ballarins
Iris Borràs
Nora Baylach
Samuel Minguillón
Maria Hernando
Enrique López
Roberto Provenzano
Daniel Rosado
Andrea Vallescar

Programa:
L’Estol, de Roser López Espinosa
Many, de Thomas Noone
 
Producció
Generalitat de Catalunya
Coordinació i producció executiva Mercat de les Flors
 
Amb la col·laboració de:
Teatre Zorrilla (Badalona), Teatre Municipal El Jardí (Figueres), Teatre Municipal (Girona), Teatre Auditori (Granollers), Teatre Joventut (L’Hospitalet), Teatre de la Llotja (Lleida), Kursaal (Manresa), Teatre Monumental (Mataró), Teatre Principal (Olot), Teatre Fortuny (Reus), Teatre-Auditori (Sant Cugat), Teatre Alegria (Terrassa), Teatre Auditori Felip Pedrell (Tortosa), Teatre L’Atlàntida (Vic), Atrium (Viladecans), Teatre Principal (Vilanova i la Geltrú) i Teatre Josep Maria de Sagarra (Santa Coloma de Gramenet)
 
dissabte 20 gener 2018 21:00h
Durada: 1 h i 30 minuts Preu general: 16 €
Menors 20 anys: 11 €
Menors 29 anys: 13 €
Majors 65 anys : 14 €
Grups: 14 €

Abonament Jove a la carta: 40 €
(4 espectacles)
Sextet de Dansa: 85 €

 
Serveis

Activitat relacionada

OFF Teatre-Auditori

Assaig obert

També et pot agradar

 

Espectacles

Béjart