entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

×
*Temporada 17/18. Abonaments: a partir del 6 de setembre. Venda general: a partiir del 12 de setembre.    *Festival Petits Camaleons. Entrades ja a la venda.   

Manel

Jo competeixo

Descripció

Després de tres discos batent rècords de vendes, Manel ha deixat de ser únicament un referent del pop cantat en català per convertir-se en una de les bandes clau del país del segle XXI.”

El seu rècord com a únic grup en entrar al núm. 1 de les llistes espanyoles tres vegades consecutives amb discs cantats en català i els seus més de tres-cents concerts arreu de la geografia catalana, però també en llocs tan diversos com Estats Units, Argentina, Mèxic, Gran Bretanya, Suïssa i Alemanya, ja formen part de la nostra història.

Després d’una gira que els ha portat als festivals més importants d’arreu de l’estat, tornen a Sant Cugat amb la missió de no deixar ningú indiferent. 

Jo competeixo és la prova que MANEL l’han tornat a encertar amb la incorporació de matisos electrònics a una manera de compondre personal i absolutament intransferible.
 

Fitxa artística

Guillem Gisbert, guitarra i veu
Roger Padilla, guitarra
Martí Maymó, baix
Arnau Vallvé, bateria
 
www.manelweb.com
@GrupManel
 
Comprar entrades
divendres 29 setembre 2017 21:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general: de 36 a 18 €

 
Col·labora:
An image

Galeria

També et pot agradar

 

Espectacles

Jarabe de Palo