entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Luz Casal

Que corra el aire

Descripció

Després d’un temps allunyada dels escenaris, la gran Luz Casal torna a la primera pàgina de l’actualitat musical amb el llançament d’un nou disc Que corra el aire, un esperadíssim àlbum de cançons inèdites.

Deu noves cançons i un petit homenatge és el que ens podrem trobar en aquest nou treball produït per Ricky Falkner. Un disc que, com ella mateixa diu, ”Entronca amb el que alguns consideren el meu passat i que per mi és el meu present”.

Consagrada com una de les nostres artistes de més solvència internacional, posseeix una veu càlida que queda gravada a la memòria i ha recorregut un camí fèrtil que va començar pel rock, va abraçar gèneres com les balades i els boleros i ha arribat a públics diversos i a generacions diferents.

Luz, que ja ens va impactar al novembre de 2006 i 2014, torna a Sant Cugat amb un repertori que, a més de presentar les seves cançons noves, recorrerà els seus grans èxits. Un espectacle que agradarà als seus espectadors més fidels i sorprendrà tots aquells que estimen la bona música.

 

Fitxa artística

Luz Casal
Tino di Geraldo, bateria
Jorge F. Ojea, guitarra
Borja Montenegro, guitarra
Peter Oteo, baix
Josep Mª Baldoma "Baldo", piano
Entrades exhaurides
dissabte 01 desembre 2018 21:00h
Durada: 2 hores Preu general: De 26 a 52 €
Concert programat dins del marc d'activitats del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

An image
Serveis