entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Luis Pardo

Hypnos Vol. 2

Descripció

“Atreveix-te a creuar el llindar del teu subconscient i a viatjar més enllà.”
 
Luis Pardo, guanyador del 1r Premi Nacional de Mentalisme l’any 2004 i considerat un dels millors mentalistes del món, sabrà quins són els teus desitjos i les teves pors valent-se únicament de la seva psicologia i el seu gran saber sobre la ment humana.

HYPNOS Vol.2, el segon espectacle íntegre d’hipnosi, ens mostrarà com ens influeix la suggestió i els missatges subliminals que ens envolten diàriament i fins a quin punt un estat hipnòtic ens pot portar a saber coses que crèiem no saber.

Amb aquest espectacle descobriràs el perquè de la hipnosi i la podràs experimentar en primera persona si et relaxes i et deixes portar.

www.luispardo.com
@Pardo_Mentalist

CARPA CABARET
Del 5 al 8 d’octubre teniu l’oportunitat de veure The Gramophone Allstars Big Band, Luis Pardo, Comedy Zoo Tour, Les dones de Frank en una carpa de circ, instal·lada al Parc de l’Arborètum (darrere el Teatre-Auditori).
Amb una platea en format cabaret, la carpa us ofereix la possibilitat de gaudir dels espectacles còmodament amb servei de restauració. Una experiència única en un marc molt diferent. Un luxe que no us podeu perdre.


 

Fitxa artística

Director, autor i intèrpret
Luis Pardo
divendres 06 octubre 2017 21:30h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general: 10 € / 20 €

Abonament Jove a la carta: 40 €
(4 espectacles)
Abonament Carpa cabaret: 54 €
(4 espectacles)

CARPA CABARET
Servei a taula

També et pot agradar

 

Espectacles

Jorge Blass