entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

JONC

3a Simfonia de Mahler

Descripció

Jove Orquestra Nacional de Catalunya
 
La Jove Orquestra Nacional de Catalunya neix el setembre de 1993 amb el nom de Jove Orquestra Simfònica de Catalunya (JOSC) i el 1999 passa a anomenar-se JONC. El projecte va ser dirigit per Josep Pons des de la seva fundació fins a l’any 2001, any en què Manel Valdivieso n’agafa el relleu com a director artístic.
 
L’any 1999 es constitueix la Fundació JONC per aglutinar el nombre creixent d’iniciatives que en el seu sí van prenent forma. El seu Patronat està integrat per diversos representants de la Generalitat de Catalunya, del cercle cultural i musical català.
 
Des del seu naixement, els objectius principals de la JONC han estat facilitar una formació orquestral integral als joves músics del nostre país complementant la tasca que en aquest terreny es desenvolupa als conservatoris i centres superiors, i col·laborar activament en la seva inserció professional. Així mateix, s’ha vetllat per oferir un producte cultural de la màxima qualitat, tot apropant-lo a tots els públics, amb una clara vocació social i pedagògica.
 
Per a fer possible aquests objectius, l’activitat de la JONC es desenvolupa mitjançant encontres de treball, concerts simfònics i de cambra adreçats al públic en general i a col·lectius amb necessitats especials, preparació de material didàctic, classes, conferències, etc.
 
La Fundació Jove Orquestra Nacional de Catalunya inclou tres orquestres diferents, a les quals s’hi accedeix per audició pública.
L’activitat principal es realitza a partir de la JONC Alevins, formada per joves músics menors de 19 anys i de la JONC, que abasta fins als 25 anys.
A més, també hi ha la JONC Filharmonia, que està orientada a culminar els objectius educatius i artístics de la JONC mitjançant produccions amb criteris professionals.
 
La JONC ha participat en els festivals i sales de concerts més importants del país, sota la direcció de mestres del prestigi de Josep Pons, Guy van Waas, Ernest Martínez-Izquierdo, Jordi Mora, Manel Valdivieso, Barry Sargent, Jan Caeyers, Robert King, Paul Goodwin, Andrew Parrott, Antoni Ros-Marbà, Lutz Köhler, Salvador Mas, Edmon Colomer, Karl Anton Rickenbacher, Valery Ovsyanikov, Gordan Nikolic i Pablo González.

 

Fitxa artística

Programa:
3a Simfonia de Mahler
 
Jove Orquestra Nacional de Catalunya

Director
Manel Valdivieso

Mezzosoprano
Cristina Faus

Cor Infantil de l’Orfeó Català
Glòria Coma i Pedrals, directora

Cor de Noies de l’Orfeó Català
Buia Reixach i Feixes, directora
 
dissabte 08 juliol 2017 20:30h
Durada: 90 minuts Preu general:
12€ preu general
6€ estudiants de música

Venda d'entrades a través d'internet i les taquilles de l'oficina de Turisme