entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Dúo Dinámico

La La La 50 años

Descripció

Acompanyats pels seus músics habituals, el Dúo Dinámico repassarà els seus grans èxits en una nit excepcional.

El Dúo Dinámico és sens dubte el duo més important de la nostra música des dels seus començaments a la dècada dels 60 del segle passat. Amb una carrera de grans èxits, són un referent i una llegenda de la nostra música pop.
 
El 9 de setembre de 1959, Emi-Odeón va publicar un EP de 4 cançons (RecordándoteCowboyAlone Little Darling), que va ser el primer disc del grup. Després vindrien grans èxits com Quisiera ser, Eres tú, Somos jóvenes, Quince años, Bailando el twist, Lolita twist, Como ayer, Balada gitana, La, la, la, Mari Carmen, Amor amargo, Amor misterioso, Esos ojitos negros, Amor de verano, Perdóname i, més recentment, Resistiré, cançó emblemàtica del Dúo, que ja és un himne per a molts i que ens anima a superar qualsevol situació difícil.
 
El 1968, a Londres, al Festival d'Eurovisió, van aconseguir el primer lloc amb el seu famós tema LA, LA, LA, composició de Manolo i Ramón amb una excel·lent interpretació de Massiel. Enguany, se celebra el 50è aniversari d’aquest històric primer lloc i és per això que el duo ha volgut celebrar-lo amb aquesta gran gira: DÚO DINÁMICO LA, LA, LA 50 AÑOS.

Fitxa artística

Ramón Arcusa
Manuel de la Calva
 
Entrades exhaurides
dissabte 17 novembre 2018 21:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general: De 26 a 52 €


 

També et pot agradar

Espectacles

Stacey Kent

 

Espectacles

Kyle Eastwood

 

Espectacles

Ismael Serrano