entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Petits Camaleons

Festival de Música per a nens i nenes

Descripció

Torna Petits Camaleons, el festival de música per a nens, nenes, pares, mares, avis, àvies, tiets i tietes i acompanyants en general. Volem que els més petits visquin la música de la manera més natural possible i amb els millors artistes. Això sí, amb totes les comoditats: horaris, visibilitat, volums, durada dels concerts i serveis. 

Als escenaris del festival trobareu una oferta musical molt variada pel que fa als estils, als ritmes i a les diferents edats adreçades. Dues jornades de festival amb 46 artistes i 9 escenaris. Música per a nadons de 0 a 3 anys, rodes de premsa en què els nens faran de periodistes, zona de signatures i contacte directe amb els artistes, servei d’acollida, chill out per descansar, zones de restauració repartides per tot el festival, exposicions, ràdio en directe, zona comercial i molt més. 

Petits Camaleons arriba a la seva setena edició convençuts que la nostra és la millor fórmula d’acostar la música als més petits. Passeu i gaudiu de l’espectacle.

Horaris dels concerts i més informació: www.petitscamaleons.com

Dissabte 6 d’octubre
RAMON MIRABET - EL PETIT DE CAL ERIL -  JARABE DE PALO - EL POT PETIT- NIL MOLINER- EBRI KNIGH - NATXO TARRÉS - ATENEA CARTER & THE MIGHTY MIGHT - MARCEL LÁZARA i JÚLIA ARREY - HORA DE JOGLAR - BIFLATS - KARAOKES BAND - INTANA - JORDI LANUZA - MATTHEW MCDAID – MARTA KNIGHT - THE BIRD YELOW - MARALA - CONCERTS PER A NADONS - BATUCADA 

Diumenge 7 d'octubre
QUIMI PORTET – XIULA - ELS CATARRES -  OBESES - ROBA ESTESA - BUHOS - EL HIJO DEL FLACO - LA PUÇA DIATÒNICA - THE TXANDALS - XEIC! - KOERS -  KARAOKES BAND - ESTHER CONDAL - TONI XUCLÀ - JOAN MASDÉU - ROOT 66 - MIAU TRIO - MAIO DE SAL - CONCERTS PER A NADONS - BATUCADA

 
dissabte 06 octubre 2018 11:30h
diumenge 07 octubre 2018 11:30h
Durada: d´11.30 a 19 hores Preu general: Entrades a 15 € / 20 € / 25 €
Serveis