entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Desbesar roses

CONCERT AJORNAT

Descripció

CONCERT AJORNAT

Es dóna la circumstància que la cantautora Maria del Mar Bonet participarà en la manifestació convocada a Barcelona per demanar l’alliberament de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, i Jordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana, empresonats per l’Estat espanyol des de dilluns.

La devolució de l'import de les entrades serà retornat a partir del dimarts 24 d'octubre.
Lamentem les molèsties que aquest fet hagi pogut ocasionar-vos.


Més informació
 
 
Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida canten i reciten B. Rosselló-Pòrcel i Josep Palau i Fabre, acompanyats de Dani Espasa.

Desbesar roses és una festa verbal i musical per a dos poetes catalans estimats, Rosselló-Pòrcel i Palau i Fabre, amadors de la llibertat, actualíssims i ben universals. Celebram cultura, poesia i vida mitjançant els seus versos i els seus records. Acostam les seves paraules, els seus ritmes i els seus sentits. Un espectacle íntim fet d’amistat i d’estimació on Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida, acompanyats per Dani Espasa, eixamplen els territoris de la lletra amb cançons i recitats que converteixen el mester poètic en terrer viu, ardent, joiós, amarat d’enamoraments.

Desbesar roses ens mostra com degustar i assaborir la poesia rosselliana i palauiana, acompanyades per la música, és una de les més essencials i úniques formes d’intel·ligència, de bondat, d’humor, d’observació i de bellesa que tenim a l’abast. 

FESTIVAL NACIONAL DE POESIA
Del 15 al 22 d'octubre 
Consulteu la programació AQUÍ


 

Fitxa artística

Maria del Mar Bonet
Biel Mesquida
Dani Espasa
dissabte 21 octubre 2017 20:30h
Durada: a determinar Preu general: CONCERT AJORNAT