entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

×
*Temporada 2018: Venda d'abonaments a partir del 12 de desembre. Venda general a partir del 19 de desembre.     

Desbesar roses

CONCERT AJORNAT

Descripció

CONCERT AJORNAT

Es dóna la circumstància que la cantautora Maria del Mar Bonet participarà en la manifestació convocada a Barcelona per demanar l’alliberament de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, i Jordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana, empresonats per l’Estat espanyol des de dilluns.

La devolució de l'import de les entrades serà retornat a partir del dimarts 24 d'octubre.
Lamentem les molèsties que aquest fet hagi pogut ocasionar-vos.


Més informació
 
 
Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida canten i reciten B. Rosselló-Pòrcel i Josep Palau i Fabre, acompanyats de Dani Espasa.

Desbesar roses és una festa verbal i musical per a dos poetes catalans estimats, Rosselló-Pòrcel i Palau i Fabre, amadors de la llibertat, actualíssims i ben universals. Celebram cultura, poesia i vida mitjançant els seus versos i els seus records. Acostam les seves paraules, els seus ritmes i els seus sentits. Un espectacle íntim fet d’amistat i d’estimació on Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida, acompanyats per Dani Espasa, eixamplen els territoris de la lletra amb cançons i recitats que converteixen el mester poètic en terrer viu, ardent, joiós, amarat d’enamoraments.

Desbesar roses ens mostra com degustar i assaborir la poesia rosselliana i palauiana, acompanyades per la música, és una de les més essencials i úniques formes d’intel·ligència, de bondat, d’humor, d’observació i de bellesa que tenim a l’abast. 

FESTIVAL NACIONAL DE POESIA
Del 15 al 22 d'octubre 
Consulteu la programació AQUÍ


 

Fitxa artística

Maria del Mar Bonet
Biel Mesquida
Dani Espasa
dissabte 21 octubre 2017 20:30h
Durada: a determinar Preu general: CONCERT AJORNAT