entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Concert Jove Escòcia - Catalunya

Descripció

Concert de l’Ayrshire Fiddle orchestra d’Escòcia amb la participació de la JOCVA (Jove orquestra de Castellar del Vallès) conjuntament amb l’Orquestra del Conservatori Victòria del Àngels de St. Cugat del Vallès .
 
L’Ayrshire fiddle orchestra va ser fundada a l'agost de 1982 per Wallace i Lex Galbraith, professors d'instruments de corda a Ayrshire, al sud-oest d'Escòcia, amb l'objectiu d'encoratjar i desenvolupar la música popular escocesa (anomenada Fiddle) entre els joves músics locals, molts dels quals eren o havien estat els seus alumnes.

L'orquestra ha madurat constantment des d'aquests primers començaments i ara compta amb 130 violinistes, violoncelistes, baixos i percussionistes de 10 a 18 anys. Tot i que aquest cop a Catalunya n’han viatjat una trentena. David Moore, violinista escocès, i antic membre de l'orquestra, és ara director musical de l'AFO.

L’ AFO continua apostant, excitant i il·luminant sobre la música escocesa avui
 
Les gires internacionals s’han convertit en una característica habitual de les activitats de l’orquestra amb el doble benefici de fer arribar a un públic més ampli la seva música i donar l’oportunitat als joves músics de conèixer diferents cultures i costums de diferents llocs del món. Han estat a Austràlia, Estats Units, Canadà, Xina, França, Alemanya, Sud Àfrica, Nova Zelanda…i l’any que ve al Japó.
 
 JOCVA i l’Orquestra del conservatori de Sant Cugat
 
La Jove orquestra de Castellar (JOCVA) dirigida per Carles Miró que es va presentar en públic per primer cop a finals de desembre del 2017, conjuntament amb l’Orquestra de l’escola de música i conservatori Victòria dels Àngels de Sant Cugat dirigida per Raimon Romaní, són les formacions que han organitzat aquesta trobada i intercanvi on el llarg d’aquests dies membres de les tres formacions faran una convinvència a través de la música.
 
Programa
L’Ayrshire Fiddle orchestra oferirà un programa variat de temes populars escocesos desde Marxes, Slow airs, Reels, Valsos, Jigs, Medleys
 
Conjuntament la formació castellarenca i Sant cugatenca oferiran unes peces per obrir el concert de l’orquestra convidada.
 
 
dimecres 04 juliol 2018 20:00h
Durada: a determinar Preu general: 3 €